Постановка захисту – ясновидиця Олімпія
Практично кожній людині доводиться стикатися з недругами. Якщо ви успішна людина, завжди знайдуться люди, які захочуть нанести шкоди. Спеціальні молитви і замовляння від ворогів створять захист як від порчі або прокляття, так і від більш матеріальних способів помсти. Для того, щоб захиститися від недругів, можна попросити допомоги у Богородиці. Вона ніколи не відмовляє тому, хто молиться людині у справедливій прохання. Для того, щоб опинитися під божественним покровом Божої Матері, необхідно вранці читати таку молитву: Матушка Богородиця рано вставала, Молитву про свого сина Христі читала: «Будь ти, мій коханий синок, Під поглядом Всевишнього Творця, Твого Бога Отця, Усюди врятований, захищений, Від будь-якого лиха до відомого часу оборони ». Ангели молитву почули, Господу Богу все слова її передали. Так би і мені, Божій рабі (ім'я), Цю милість пізнати, Щоб біди в своєму будинку уникнути. Господи, благослови, Свята Трійця, допоможи! В ім'я Отця і Сина і Святого Духа. Нині і повсякчас, і на віки віків. амінь »