Інтернет-магазин електрики

Коли вся електротехнічна продукція у всьому своєму широкому асортименті зібрана в одному місці, це не тільки зручно, але й вигідно. Наш магазин електрики пропонує великий вибір виробів різних брендів, тому наші клієнти завжди мають можливість зіставити ціни і придбати продукцію у відповідності з бюджетом покупки. Ми зібрали електрику кращих виробників, а каталог магазину включає десятки найпопулярніших і затребуваних позицій.

Інтернет-магазин електрики
Інтернет-магазин електрики


Найкраща пропозиція в місті

Наш магазин – це те місце, де вдасться знайти будь-яку електротехнічну продукцію, чи то силовий кабель, розетка, вимикач, розподільна коробка, світильник чи енергозберігаюча лампочка. Інтернет-магазин – це можливість робити покупки значно дешевше, ніж у традиційних точках продажу, в чому може переконатися кожен. Ми пропонуємо кращі ціни в Нижньому Новгороді, а знижки при замовленні товарів через сайт дозволяють безперервно поповнювати число наших постійних клієнтів.


Доставка та оплата

Незалежно від виду і обсягу покупки вона буде доставлена за вказаною адресою протягом доби. Ми працюємо за графіком 24/7, а при необхідності готові здійснити доставку навіть вночі. Вантажники нададуть допомогу в підйомі великовагової продукції на потрібний поверх, а розплатитися за товар ви зможе готівкою після отримання, або безготівковим переказом на наш банківський рахунок.
Ми завжди йдемо назустріч нашим покупцям, тому оформляємо кредити на будь-який пропонований товар. Пам'ятайте: замовляючи електрику прямо через сайт, ви відразу економите 3% вартості продукції! А наші постійні покупці отримують дисконтну карту, яка робить покупки в інтернет-магазині електрики ще більш вигідними!

Добавити коментар

Залишити коментар