Цікава інформація

Характеристики гофрокартону марок П-31, П-32, П-33

У складі 5-шарового гофрованого картону 3 гладкі (лайнери) та 2 хвилясті шари (флютинги), що чергуються один з одним. Така комбінація забезпечує високі експлуатаційні властивості матеріалу. П'ятишаровий картон виготовляють як із усіма шарами бурого кольору, так і із зовнішнім білим лайнером.

Читати більше

Новий каталог інтернет ресурсів України

Сайт linkewey.pp.ua - це як крутий шпигунський гаджет для молоді, але у віртуальному світі! 🚀 Тут ти можеш відкрити двері до безмежного світу українських онлайн-ресурсів та цікавинок. Це як мапа скарбів для тих, хто шукає щось справжнє та неймовірно цікаве в україномовному інтернеті.


Читати більше

Український Гірський Гончак

Порода  Український Гірський Гончак - існує дуже давно і успішно застосовується на ловах у гірських районах України. Кола, близькі до національної Федерації мисливського собаківництва України, вже кілька раз намагались зареєсрувати цю породу у міжнародній федерації але поки що безуспішно, але менше з тим, вона існує далеко не в одиничних екземплярах, в основному в Рахівському районі.

Читати більше

Правильна оснастка поплавцевої вудочки

Правильна оснастка поплавочної вудки у більшості варіантів ловлі відіграє вирішальну роль. Просто майстри рибалки сприймають цю тезу як щось таке, що зрозуміле саме собою, а більшість звичайних риболовів-аматорів - просто як красиві слова, що говорять про необхідність якихось додаткових і, на їх погляд, некорисних маніпуляцій з оснасткою.

Читати більше

Прикмети рибака - забобони на рибалці

Успіх у ловлі риби багато в чому залежить від погодних умов. Рибалці необхідно вміти визначати погоду на завтра за прикметами. Таких прикмет рибака багато, із деякими з них ми пропонуємо вам познайомиться.

Читати більше

Який він, розумний будинок?

Розумними можуть бути не тільки окремі речі, розумним може бути цілий будинок. Причому, не маленький, на 28 поверхів. Такий будинок споруджено в Москві. У ньому встановлено спеціальне енергозберігаюче обладнання, вбудовані інформаційні та телекомунікаційні мережі та системи. 

Читати більше

Як створили перший носій інформації

Перші обчислювальні пристрої зберігати інформацію на якомусь зовнішньому чи внутрішньому носії не могли.Тому людство почало працювати над їхньою розробкою.Так і появились перфоленти,прабатьки флешок , CD , DVD дисків та вінчестерів .Вона являла собою паперову смужку з пробитими дирочками.Була дуже не зручна і не надійна у використанні!Наприклад – одна сторінка друкованого тексту формату А4 зайняла б кілька десятків , а то і сотню метрів перфоленти.Але попри всі ці недоліки якраз цей папір справно працював «головним запам’ятовуючим пристроєм» в перших електронно-обчислювальних машинах на протязі кількох десятиліть.

Читати більше

Замок - такий потрібний винахід

Молодята, вішаючи замок на перила мосту, загадують найпотаємніші бажання, а самі замки символізують їхні міцні стосунки. Щоб стосунки ніколи не зруйнувались, сім̕я жила щасливо, замки замикають, а ключі викидають у воду. Така традиція сьогодні популярна, але мало хто знає, як все починалось…

Читати більше

SEO-просування сайту

SEO (search engine optimization) - це пошукова оптимізація. Під цим поняттям ховається комплексний розвиток сайту і його просування для підняття на одну з топових позицій у видачі пошукових систем. SEO-просування сайту можна визначити і по-іншому, а саме як канал для залучення на сайт трафіку і інструмент для впливу на пошукових роботів з метою досягти лідерства в пошуковій видачі.

SEO 

Виникає питання, чому настільки важливо бути саме у верхніх рядках видачі. Відповідь дає статистика пошукових систем по комерційним запитам, тобто за запитами, що відображає бажання користувачів що-небудь придбати. З усього обсягу трафіку 95% припадає на першу сторінку пошукової видачі, причому від 60% до 80% - на 1-3-й рядки. Будь-який бізнесмен буде радий залучити таку увагу до своєї компанії (бренду, товару), тому важливо докласти всіх зусиль для потрапляння в лідери пошукової видачі.

складові SEO

Читати більше

WalQlike Квести в Кам'янці-Подільському

Любите подорожувати, але інколи здається, що ваші мандри більше схожі на марафон?)
Ви от знали, що у 2009 році один британець став унікальним рекордсменом, подолавши 10 марафонів поспіль усього впродовж 33 годин?! Це, звичайно, круто, але для спорту. А от коли мова йде про подорожі новими містами, тож нам так хочеться побачити все й одразу, дізнатися якомога більше, відчути дух міста..й при цьому не поспішати.

Читати більше