Астрал та потайбічне

Українські сайти починаючи від астрлогів та екстрасенсів - закінчуючи потайбічним життям.

Календар індіанців Майя

Майянскій календар відомий ще з незапам'ятних часів і незмінно вражає своєю фантастичною точністю. Згідно з календарем індійців майя, новий рік (по-майянскі іменований тун) розпочався 6 січня 2010 року, причому протягом усього 2010 року потужний вплив на все наше життя буде надавати майянскій знак Ецнаб, що в перекладі означає Кремінь. Ну а характер у Кременя, самі розумієте, не самий м'який. 

Читати більше

Заговір на удачу – знахарка Олімпія

Заговір на удачу - дуже популярні в народі. Адже удача має на увазі успішність у справах, везіння в випадковості, і в результаті - достаток і благополуччя. Адже всі люди хочуть бути щасливими і успішними, жити в достатку і ні в чому собі не відмовляти. Змова на удачу і везіння може поправити ваше стан справ, змінити рівень життя, поліпшити її якість. Він має відразу два напрямки дії. Окрім звернення до природним силам і включенням людини в енергетичні потоки, він дає людині моральну підтримку, впевненість в тому, що тепер у нього все буде добре, що він стане щасливим і успішним.
Читати більше

Постановка захисту – ясновидиця Олімпія

Практично кожній людині доводиться стикатися з недругами. Якщо ви успішна людина, завжди знайдуться люди, які захочуть нанести шкоди. Спеціальні молитви і замовляння від ворогів створять захист як від порчі або прокляття, так і від більш матеріальних способів помсти. Для того, щоб захиститися від недругів, можна попросити допомоги у Богородиці. Вона ніколи не відмовляє тому, хто молиться людині у справедливій прохання. Для того, щоб опинитися під божественним покровом Божої Матері, необхідно вранці читати таку молитву: Матушка Богородиця рано вставала, Молитву про свого сина Христі читала: «Будь ти, мій коханий синок, Під поглядом Всевишнього Творця, Твого Бога Отця, Усюди врятований, захищений, Від будь-якого лиха до відомого часу оборони ». Ангели молитву почули, Господу Богу все слова її передали. Так би і мені, Божій рабі (ім'я), Цю милість пізнати, Щоб біди в своєму будинку уникнути. Господи, благослови, Свята Трійця, допоможи! В ім'я Отця і Сина і Святого Духа. Нині і повсякчас, і на віки віків. амінь »

Читати більше

Зняття всіх видів порчі – матушка Олімпія

У нашому житті всюди існує негативна енергія, яка може відбитися на здоров'ї і достатку кожної людини. Негатив накладається на особисте життя, здоров'я і фінансову сферу. Іноді, це наслідки родового прокляття, іноді - порчі або пристріт, іноді - самотність. Але, в будь-якому випадку, людина не може самостійно позбутися від переслідуючих його бід і невдач.
Читати більше