Будівельні матеріали

Рідкі цвяхи

Напевно, багато хто не пам'ятають ті, не дуже давні часи, коли людство не знало, що таке «рідкі цвяхи», але, швидше за все, люди незабаром забудуть, що таке - цвяхи залізні.

Це трапилося в далекій Америці, в 1962 році. Компанія Macco почала виробництво спеціального клею у картриджах для різних будівельних робіт. А в 1968 році був створений бренд - Liquid Nails, що перекладається як: «рідкі цвяхи». У Росії ця продукція з'явилася лише в 90-е роки 20 століття. І з тих пір, така зручна і незамінна річ, як клей «рідкі цвяхи», міцно тримає позицію вдалою альтернативи звичайним цвяхам.

Читати більше

Ламінат

Ламінат – це підлогове покриття, що імітує паркет з різних порід дерева або інші колірні поєднання і малюнки.

Ламіновані пластини-дошки з довжиною 1,2 - 1,7 м, шириною 20 див, товщиною 6 -14 мм. з основою з ДВП, або рідше ДСП – це структура ламінату.

Читати більше

Вініловий сайдинг - великий вибір

Пропонуємо купити сайдинг за доступною вартістю. Вініловий сайдинг – рішення, яке найкраще підходить для облицювання будівель. Зазначений матеріал грає відразу дві найважливіші ролі. По-перше, він піклується про захист будинку від атмосферних впливів у вигляді снігу, сонця, вітру і дощу, а по-друге – забезпечує візуально привабливий і естетичний зовнішній вигляд фасаду.

Читати більше

Шпаклівка

Коли справа доходить до ремонту в квартирі, то кожний момент має значення. Звичайно ж, в першу чергу людина продумує кінцевий результат виконаної роботи. Але, перш, ніж побачити довгоочікуване перетворення, необхідно витратити час на підготовку квартири або будинку до початку ремонтних робіт.

Читати більше

Цемент

Коли ми вимовляємо «цемент» - то маємо на увазі міцність. І це правильно! Цемент – основа міцною, довговічною споруди. Ще в Античному Римі його застосовували в будівництві – і непогано будували!

Цемент (лат. – битий камінь) і в наш час - один з основних будівельних матеріалів. Без нього - ні побудуєш нічого, ні ремонту не зробиш. Тільки технології його виробництва в багато разів досконаліше, ніж в античні часи.

Читати більше

Затирка для плитки

Завершальним етапом плиткових робіт є затирка швів. Цей вид обробки робить стіну і підлогу повністю гідроізольованими і надає облицюванні закінчений естетичний вигляд.

Для того щоб роботи були виконані якісно, слід звертати увагу на виробника, підбір кольору та специфіку марки затірки для певного розміру швів. Існують універсальні вимоги до підбору матеріалу: при широких швах потрібна затирка з домішкою піску, а при вузьких – епоксидна. При підборі кольору: для темної плитки – найтемніша затірка, при світлій – самий світлий відтінок.

Цементна затирка - це цементна основа, латекс, різні пропитки та лаки.

Читати більше

Керамзит

Чим з великою кількістю різного роду синтетичних матеріалів ми стикаємося в житті, тим більше розуміємо, натуральні матеріали – це те, що дає можливість жити здоровим життям. Не випадково все більше людей хочуть побудувати свій будинок з дерева, утеплення, внутрішнє оздоблення приміщення - створювати з «дихаючих», екологічних матеріалів.

Читати більше