Медицина

Усе про українську медицину та аптеки, лікарів і приватні поліклініки. Залишаємо свої відгуки про лікарів та активно коментуємо.

ПРИЧИНИ ХВОРОБ

На сьогодні у світі відомо понад 20 тисяч хвороб. Якщо розглянути більшість з них з точки зору порушень в організмі людини, то виявимо всього 2 основні причини, через які виникає це величезна кількість відхилень, що відбирають у людини право на комфортне перебування в цьому світі.

Читати більше

ГЛИБОКЕ ОЧИЩЕННЯ

Вплив радіації на людину називають опроміненням. Основу цього впливу становить

передача енергії радіації клітинам організму. Опромінення може викликати порушення обміну речовин, інфекційні ускладнення, лейкоз і злоякісні пухлини, безпліддя, катаракту, променевий опік, променеву хворобу.

Читати більше

ОЧИЩЕННЯ ОРГАНІЗМУ

Щодня ми стикаємося з величезною кількістю токсичних речовин. Вони надходять в наш організм через шкіру, легені і кишечник.

Першою ознакою інтоксикації є підвищення стомлюваності або невелике посилення хронічної втоми.

Читати більше

Стоматологія

За даними вітчизняних і зарубіжних вчених приблизно 90% людей в тій чи іншій мірі мають захворювання тканин пародонту (ясен). Пацієнти звертаються до лікарів-стоматологів тоді, коли болять зуби, а на стан ясен майже не звертають уваги, оскільки їх запалення протікає повільно і тривало, без інтенсивного болю.

Читати більше

АЛЕРГІЯ

У патогенезі алергічних захворювань, крім специфічних імунологічних механізмів, велике значення мають порушення як всередині, так і в міжклітинних обмінних процесах, регульованих ферментами. До складу багатьох з них як активно діючі компоненти входять мікроелементи.

Читати більше

ХВОРОБИ ШЛУНКОВО-КИШКОВОГО ТРАКТУ

Все частіше практичному лікарю доводиться лікувати комбінацію захворювань травної та видільної систем. Поширеність виразкових захворювань на тлі нефрологічних сьогодні як в Україні, так і в усьому світі неухильно зростає. Підхід до лікування пацієнта з таким статусом хвороби традиційно базується на терапії стосовно до кожного виду захворювань, що вимагає більш тривалого лікування і протікає, як правило, з ускладненнями. У таких ситуаціях сучасні вчені знаходять вихід, пропонуючи лікарям додатково взяти на озброєння функціональні продукти системної дії.

Читати більше