Кам'янець-Подільський

Місто Кам'янець-Подільський - інформація та довідка

Що подивитись навколо Кам'янця-Подільського

Кам’янець-Подільський знаходиться у Хмельницькій області. Сюди можна потрапити потягом з Києва, автобусами, або  доїхати до м. Хмельницького, а звідти автобусом – до Кам’янця.

Читати більше

Історія Бакоти. Екскурсія в Бакоту.

Назва «Бакота» не є притаманною тільки нашому краю. Так, на Тернопільщині в Кременецькому районі є невелике село Бакоти (множинна форма). Наразі його жителі не мають історичних відо­мостей щодо походження назви.

Читати більше

евакуатор 24 - годин на добу

Отримайте евакуатор 24 - годин на добу для будь-якого транспортного засобу - в будь-якій точці. Ми пропонуємо безпечне, надійне евакуювати автомобілів по всьому Кам’янці-Подільському -завжди доставляється повністю навченими і застрахованими фахівцями з евакуювати придорожніх доріг.

Читати більше

Екскурсія в Кам'янець-Поідільський

Стара частина міста Кам'янець-Подільський є історико-архітектурним заповідником, який постійно відвідує безліч туристів. Тут знаходиться музей-заповідник, картинна галерея і справжній середньовічний замок!Побувавши в українському місті Кам'янці-Подільському, можна познайомитися з культурно-архітектурною спадщиною трьох різних народів: польського, українського та вірменського. Один раз відвідавши це місто - ви закохаєтеся в нього на завжди!

Читати більше

Третє місце за кількістю пам’яток - Кам’янець-Подільський

Кам’янець-Подільський зараз уже не обласний центр, але займає третє місце після Києва та Львова за кількістю пам’яток старовини і культури. Кам’янець одне з найдавніших міст України! В ньому нараховується більше ста видатних пам’яток історії, які відображають культури семи народностей, що проживають в цьому місті.

Читати більше

Кам'янець-Подільський - інформація про місто

Кам'янець-Подільський - одне з найдавніших та накрасивіших міст України- саме тут унікально поєднується історико-архітектурна, містобудівна спадщина, ландшафт та каньйон річки Смотрич.
Кам'янець-Подільський по праву називаю одним з Чудес України. Тому туристів тут хоч відбавляй.
«Старе місто» проголошено державним історико-архітектурним заповідника. Кількість пам'ятників архітектури XI-XIX століть налічує близько 200 будівель та споруд.
В Кам'янці - Подільському проходить безліч фестивалів та заходів, які обов'язково потрібно приїхати та самому побачити!
Найкращий сайт про Кам'янець-Подільський - https://k-p.net.ua/
Читати більше

Кам'янець-Подільський: що подивитися в місті-музеї

Кам'янець-Подільський: що подивитися в місті-музеї Кам'янець-Подільський називають місцем семи різних культур, квіткою на камені, справжньою перлиною Поділля. Він являє собою прекрасне місто-музей під відкритим небом.
 Гості міста отримують шикарну можливість насолодитися його численними природними та історичними пам'ятками, стародавньою архітектурою, яка збереглася з XII-XIX століть, а також відвідати наймасштабніші і цікаві фестивалі. Не варто роздумувати, якщо ви тільки плануєте приїзд до Кам'янця-Подосльскій! Що подивитися в цьому чудовому місті завжди знайдеться.
Кам'янець-Подільський
Читати більше