Ремонт

Що таке електролабораторії і для чого потрібні?

Найчастіше представники бізнесу не приділяють належної уваги безпеці електропроводки своїх приміщень, а інженерам-електроналадчікам, що представляє послуги електролабораторії, доводиться чути закиди на свою адресу. Мовляв, Електровимірювання - річ не така вже важлива і потрібна, щоб на неї витрачатися.

Читати більше

Про компанію DAIKIN

Компанії Daikin Industries заслужено вважається світовим лідером у галузі кондиціювання повітря, а кондиціонери побутової серії давно є елітною продукцією, гідною будь-якого, найвибагливішого користувача. На відміну від багатьох японських корпорацій, що одночасно займаються кількома незалежними напрямками, діяльність компанії Daikin завжди була повністю зосереджена на техніці для кондиціонування повітря, що дозволило їй досягти вражаючих результатів. Спектр продукції, що пропонує компанія Daikin, здатний вирішити практично будь-яке завдання в області кондиціювання повітря.

Читати більше

Про компанію GREE

Gree Electric Appliances, Inc. (Гонконг) є одним із найбільших світових виробників кліматичного обладнання. Почавши з випуску 47 тис. віконних кондиціонерів у 1992 р., нині компанія “GREE” щорічно випускає близько трьох мільйонів одиниць кліматичного обладнання. Зараз в асортименті компанії є понад 320 моделей - від віконних кондиціонерів та мобільних моноблоків, спліт-систем усіх видів до широкої гами промислового обладнання. Всього за три роки акції компанії "GREE" на ринку цінних паперів різко піднялися в ціні: від 100 $ за акцію в 1996 році, до 4904 - $ в 1999. Корпорації належать 3 власні заводи, два в Китаї та один у Бразилії.

Читати більше

Монтаж кухонної витяжки

На кухні дуже важливо мати хорошу витяжку, яка не тільки забезпечить чистоту повітря, але також допоможе зберегти охайну стелю та стіни (від кіптяви, жирних плям, бруду). Правильне встановлення витяжки істотно впливає на належну роботу витяжного пристрою.

Читати більше

Ключові характеристики кондиціонера

Потужність (точніше потужність охолодження) є основною характеристикою будь-якого кондиціонера. Від цієї величини залежить площа, яку він розрахований. Для орієнтовних розрахунків береться 1 кВт охолоджувальної потужності на кожні 10м2 при висоті стель 2,8 – 3,0 м. Тобто для орієнтовного розрахунку достатньо площу кімнати розділити на десять: для 20 м2 потрібно 2,0 кВт, для 45 м2 – 4, 5 кВт і т.д. За цією спрощеною методикою визначається необхідна потужність для компенсації теплоприток від стін, підлоги, стелі та вікон. 

Читати більше

Де знайти електрика в Кам'янці-Подільському?

Якщо ви потребуєте послуг електрика в Кам'янці-Подільському, то вам є чим зайнятися. У нашому місті є багато фахівців з електромонтажних робіт, які надають якісні та професійні послуги. Деякі з них спеціалізуються на монтажі заземлення, відеонагляду та систем розумного будинку.

Читати більше

Ідеальна штукатурка стін для собачників і кошатників.

Цементно-вапняна штукатурка доцільна не тільки в тому випадку, якщо необхідно вирівняти будь-які нерівності цегляної, бетонної, пінобетонної поверхні але в разі коли потрібні стіни зі стійкістю до вологи. Без такої штукатурки не обійтися кошатникам і собачникам, і виконувати ремонтно-оздоблювальні роботи повинні справжні професіонали, щоб результат дійсно порадував замовника.

Читати більше

Штукатурка стін від клопів. Коли можна використовувати отруту?

Поява клопів та інших дрібних жучків в стінах вашого будинку не найприємніша подія і як правило змушує всю сім'ю гидливо ставиться до всього що в будинку. Тому якщо ви вирішили оголосити війну клопам – ознайомтеся з матеріалом нижче. 

Читати більше

Кондиціонер на борту човна-розкіш чи необхідність?

У звичайному житті Кондиціонер давно вже не сприймається як предмет розкоші — навіть якщо цей пристрій не встановлено у вас вдома або в офісі, ви, швидше за все, маєте можливість насолоджуватися кондиціонованої прохолодою в салоні автомобіля, причому навіть далеко не преміум-класу. Здавалося б, кондиціонери давно повинні були в масовому порядку проникнути і на маломірні судна, але до деяких пір здійснити це було не настільки просто, особливо на самих компактних човнах. В автомобілі " кондішен» діє в основному на ходу, коли працює мотор; у приміщенні на суші його безперебійно живить таке надійне джерело, як 220-вольтова мережа високої напруги. На відміну від машини і житлового приміщення, на човні кондиціонер повинен функціонувати не тільки на ходу при працюючих двигуні і генераторі, а й на досить тривалих стоянках. Втім, технічний прогрес не стоїть на місці, і проблема «дворежимності» суднових систем кондиціонування досить успішно вирішується.

Читати більше