Все про кондитерів та випічку

Торти на замовлення!

Жодне свято сьогодні не обходиться без торта. Це вершина застілля, яка завершує банкет і завжди викликає бурю емоцій у гостей. Для значущих святкових заходів завжди роблять тематичні торти на замовлення, які відображають святковий привід і ефектно вінчають торжество. При організації будь-якого святкового заходу обов'язково слід відповідально підійти до замовлення такого кондитерського виробу. Звернутися слід в перевірену копання, таку як кондитерська «Солодка ідея», де можна замовити торт на: весілля; день народження; корпоратив; будь-який календарний свято; ювілей; романтичй вечір; зустріч однокласників чи іншої святковий привід.

Саме по торту гості судять про те, наскільки вдався свято. Найкраще запам'ятовується саме цей ключовий десерт, який подається присутніх в урочистій обстановці.

√ Більше 15 видів різних начинок на вибір: фруктова, йогуртова, шоколадна, сирна, карамельно-бананова і т.д.

Виготовимо капкейки, кейк попси, тістечка та інші кондитерські вироби як з класичним, так і індивідуальним дизайном.
Читати більше

Форми для торта

Не відмовляйте собі в задоволенні готує смачні торти неймовірної краси! І в цьому вам із задоволенням допоможе інтернет магазин ! Наш магазин – це просто рай для кондитерів професіоналів і любителів солодких виробів. Ми хочемо запропонувати вам форми для торта з нової кондитерської колекції!

Читати більше

Магазин кондитерських інструментів

Готуйте солодкі шедеври дивовижної краси! І в цьому вам із задоволенням допоможе інтернет магазин кондитерських товарів для торта! У нас є все, що допоможе створювати справжні кулінарні шедеври, економити час і пишатися своєю роботою!

Кондитерські інструменти Україна застосовуються для того, щоб робота майстра була приємною і акуратною. Саме завдяки йому солодощі та випічка в два рахунки набувають самі незвичайні форми, які можна прикрасити візерунком. Та й взагалі приготування десертів буде приносити задоволення і радувати тих, кому це частування призначається.

Читати більше