Декоративна штукатурка

Форум та тексти про декоративну штукатурку в Україні її види та де можна замовити майстра для нанесення штукаутрок на стіни.

Фактурна штукатурка

Фактурна штукатурка – це один з видів декоративної штукатурки. Переважно використовується для нанесення на фасади будівель. За своїм складом фактурна штукатурка є готовою сумішшю для обробки стін. Більш того, штукатурка називається фактурною, завдяки її властивостям відтворювати різні рельєфні поверхні після нанесення її на стіни. 

Читати більше

Як вибрати потрібну штукатурку для ремонтних робіт.

Поки не приходить час ремонту, мало хто замислюється про те, що стіни, повинні бути рівними, але такими бувають рідко. Але ж шпалери хочеться клеїти на рівну стіну, і полки-картини вішати теж зручніше, коли стіна рівна. Якщо час не чекає, і стіну або стелю ви хочете вирівняти швидко, то Читати далі не варто, а можна відразу вирушати за гіпсокартоном. Адже саме з його допомогою вирівняти стіни простіше простого. Правда, втратите в обсязі приміщення і в грошах.

Читати більше

Декоративна штукатрка ціна та нанесення

Нанесення декоративної штукатурки відбувається у кілька етапів. У більшості випадків поверхню стін та/або стелі потрібно попередньо обробити ґрунтовкою, зробити підкладку, нанести основний матеріал (часто в кілька підходів) і т. д. У прайсі, де ми вказуємо ціну за 1м 2 , ви бачите підсумкову вартість усіх цих робіт, плюс в окремому стовпці - вартість матеріалів та ще - загальну суму (робота + матеріал). Отже, всі розцінки максимально прозорі.

Читати більше