Форум про будівництво ремонт

Фактурна штукатурка

Фактурна штукатурка – це один з видів декоративної штукатурки. Переважно використовується для нанесення на фасади будівель. За своїм складом фактурна штукатурка є готовою сумішшю для обробки стін. Більш того, штукатурка називається фактурною, завдяки її властивостям відтворювати різні рельєфні поверхні після нанесення її на стіни. 

Читати більше

Економне швидке будівництво будинку

Збудувати для Вас будинок за однією з передових технологій світу будівництва приватного житла. Технологія «канадський будинок» - це швидкобудуюємі каркасні будинки. На сьогоднішній день вона є найенергозберігаючою. Завдяки найкращому співвідношенню "ціна/якість", великої довговічності, міцності та економічності, коротким термінам будівництва, комфортності та архітектурної виразності, близько 80% спорудженого приватного житла у світі будується саме за цією технологією. 

Читати більше

Що таке електролабораторії і для чого потрібні?

Найчастіше представники бізнесу не приділяють належної уваги безпеці електропроводки своїх приміщень, а інженерам-електроналадчікам, що представляє послуги електролабораторії, доводиться чути закиди на свою адресу. Мовляв, Електровимірювання - річ не така вже важлива і потрібна, щоб на неї витрачатися.

Читати більше

Про компанію DAIKIN

Компанії Daikin Industries заслужено вважається світовим лідером у галузі кондиціювання повітря, а кондиціонери побутової серії давно є елітною продукцією, гідною будь-якого, найвибагливішого користувача. На відміну від багатьох японських корпорацій, що одночасно займаються кількома незалежними напрямками, діяльність компанії Daikin завжди була повністю зосереджена на техніці для кондиціонування повітря, що дозволило їй досягти вражаючих результатів. Спектр продукції, що пропонує компанія Daikin, здатний вирішити практично будь-яке завдання в області кондиціювання повітря.

Читати більше

Про компанію GREE

Gree Electric Appliances, Inc. (Гонконг) є одним із найбільших світових виробників кліматичного обладнання. Почавши з випуску 47 тис. віконних кондиціонерів у 1992 р., нині компанія “GREE” щорічно випускає близько трьох мільйонів одиниць кліматичного обладнання. Зараз в асортименті компанії є понад 320 моделей - від віконних кондиціонерів та мобільних моноблоків, спліт-систем усіх видів до широкої гами промислового обладнання. Всього за три роки акції компанії "GREE" на ринку цінних паперів різко піднялися в ціні: від 100 $ за акцію в 1996 році, до 4904 - $ в 1999. Корпорації належать 3 власні заводи, два в Китаї та один у Бразилії.

Читати більше

Монтаж кухонної витяжки

На кухні дуже важливо мати хорошу витяжку, яка не тільки забезпечить чистоту повітря, але також допоможе зберегти охайну стелю та стіни (від кіптяви, жирних плям, бруду). Правильне встановлення витяжки істотно впливає на належну роботу витяжного пристрою.

Читати більше

Ключові характеристики кондиціонера

Потужність (точніше потужність охолодження) є основною характеристикою будь-якого кондиціонера. Від цієї величини залежить площа, яку він розрахований. Для орієнтовних розрахунків береться 1 кВт охолоджувальної потужності на кожні 10м2 при висоті стель 2,8 – 3,0 м. Тобто для орієнтовного розрахунку достатньо площу кімнати розділити на десять: для 20 м2 потрібно 2,0 кВт, для 45 м2 – 4, 5 кВт і т.д. За цією спрощеною методикою визначається необхідна потужність для компенсації теплоприток від стін, підлоги, стелі та вікон. 

Читати більше

Де знайти електрика в Кам'янці-Подільському?

Якщо ви потребуєте послуг електрика в Кам'янці-Подільському, то вам є чим зайнятися. У нашому місті є багато фахівців з електромонтажних робіт, які надають якісні та професійні послуги. Деякі з них спеціалізуються на монтажі заземлення, відеонагляду та систем розумного будинку.

Читати більше

Як вибрати потрібну штукатурку для ремонтних робіт.

Поки не приходить час ремонту, мало хто замислюється про те, що стіни, повинні бути рівними, але такими бувають рідко. Але ж шпалери хочеться клеїти на рівну стіну, і полки-картини вішати теж зручніше, коли стіна рівна. Якщо час не чекає, і стіну або стелю ви хочете вирівняти швидко, то Читати далі не варто, а можна відразу вирушати за гіпсокартоном. Адже саме з його допомогою вирівняти стіни простіше простого. Правда, втратите в обсязі приміщення і в грошах.

Читати більше