Сонник - усвідомленні сновидіння

Усвідомлене сновидіння - це сновидіння, в якому ви усвідомлюєте, що спите. Це як бути режисером власного фільму.

Як правило, це усвідомлення відбувається, коли ви перебуваєте уві сні, і може бути викликано чимось, що свідомий розум інтерпретує як "дивне" подія. Наприклад, вам може снитися, що ви летите (що ваш свідомий розум знає як "неможливо"), і під час польоту усвідомте, що ви насправді спите, що ви летите.

Більшість людей, які пам'ятають свої сни і переживали це усвідомлення ще уві сні, часто прокидаються незабаром після сну.

Однак можна залишатися в сновидінні протягом тривалого періоду і при цьому повністю усвідомлювати той факт, що ви спите.


Сайти сонники:

https://dreammoods.net/

Сонник

Чи можна контролювати сни?

Як правило, ви певною мірою контролюєте хід подій в усвідомленому сновидінні. Ступінь контролю варіюється від сну до сну.

Якщо ви перебуваєте в усвідомленому сновидінні, у вас, як правило, є хоч якась влада над вашим сновидінням-від кишені в брюках або всередині цієї кишені до можливості перетворитися в що завгодно і створити цілий новий світ!

Практикуючи різні вправи, можна отримати кращий контроль над подіями в ваших снах.

Усвідомлені сновидці в будь-якому випадку завжди здатні вирішити, як реагувати на події.

Наприклад, ви можете просто вирішити не тікати від страшної фігури уві сні, повністю усвідомлюючи, що жоден предмет уві сні не може заподіяти вам шкоди.


Саме ця ступінь контролю може змінити сновидіння з того, де ви безпорадна жертва в жахливому, розчаровує або неприємному пригоді, на те, де ви повністю контролюєте себе і абсолютно щасливі. Це дає вам можливість на деякий час відключитися від неприємностей у Вашому житті і насолоджуватися задоволенням і захопленням повної свободи.

Деякі люди стають майстрами контролю над своїми мріями і настільки комфортно, що вони здатні побудувати свій власний світ, живучи кожну фантазію і досвід, який вони бажають.


Виноска: цікаво відзначити, що усвідомлені сновидіння насправді науково доведені!
Усвідомлені сновидці регулярно описують свої сни як захоплюючі, барвисті і фантастичні. Багато хто порівнює його з духовним досвідом і каже, що він змінив їхнє життя або їхнє сприйняття світу

Добавити коментар

Залишити коментар