Ремонт Приладів

Ми отримуємо багато заявок на ремонт і обслуговування і гордість за наші успіхи з jenn-повітряною технікою. Наші фахівці сервісу проходять навчання в Дженн-повітря, ремонт побутової техніки і ми переконатися, що вони залишатися в курсі останніх моделей, і характеристики. Наші пошуку несправностей і діагностики системи отримує це право кожного разу.

Ми надаємо послуги з ремонту для домовласників і бізнесу.

Ремонт вбудовано техніки Ремонт вбудовано техніки

Наша компанія використовує вишуканий дизайн в поєднанні з сучасними технологіями для досягнення верхнього рівня стиль кухня побутової техніки та функції. Ці прилади мають стильний дизайн і дуже зручні.

Наші фахівці з ремонту побутової техніки тут, щоб допомогти.

Наша команда має більше десяти років досвіду роботи з побутовою технікою, у тому числі:

 

  • ремонт холодильників
  • піч ремонт
  • варильна панель ремонт
  • Посудомийна машина ремонт.


У нас є фабрично-заводського навчання з усіма моделями Дженн-повітря електротоварами і готові зробити ваш холодильник, посудомийна машина, духовка і варильна панель назад в ідеальному робочому стані. Наша команда ремонт не з чуток знає, що шукати, коли ваш прилад потребує ремонту і швидко діагностувати вашу проблему. Кожен спеціаліст по ремонту обладнаний самим кращим устаткуванням, тому не витрачається час на дорогу до нас в офіс для вашого дому для того, щоб зробити правильний інструмент. Ми відразу ж обслуговувати ваш прилад і залишити вас з духовкою, посудомийною машиною, холодильником, плитою або діапазон, який знаходиться в ще кращій формі, ніж до ремонту було необхідно. Наші фахівці будуть раді провести вас через процес та запропонувати які-небудь поради про те, як ви можете продовжувати використовувати ваш прилад і тримати його стабільно працюючим.

 

Розробки повністю інтегрованих моделей холодильників, з різними моделями спеціально для конкретних потреб замовника.

 

Піч Ремонт

Ваша піч є одним з ключових моментів у вашій кухні. Більшість сімей використовують духовка або мікрохвильова піч кожен день, і коли у вас виникне проблема з вашої Дженн-повітря духовка вам потрібно рішення, швидко! Дженн-Air пропонує кілька різних моделей ми маємо досвід ведення. Ці моделі використовуються в кухнях у житлових будинках і комерційних ресторанів. Чи вам потрібен ремонт у вашому бізнесі або в вашому домі наші фахівці  по ремонту побутової техніки проходять навчання з конкретними пічками - ремонт знання та ноу-хау, щоб зробити роботу швидко.

 

Ось деякі з моделей, які ми обслуговуємо:

  • 30 дюймів стіни печі з v2 з двома вентиляторами системи конвекції
  • багаторежимна система конвекції
  • одиночна вертикальна стіна печі і навіть невелика стільниця конвекційна піч моделі.
  • Діапазон/Плита Ремонт

Виникли проблеми з вашої плитою? Не витрачайте ще хвилину з самодіагностикою. Наші сертифіковані  фахівців тут, щоб допомогти вам і вашій потреби в ремонті побутової техніки. Ми обслуговуємо і ремонт уємо плити всіх марок і моделей. Ми можемо допомогти в установці, дасть вам поради про те, яку модель вибрати, перевірити запобіжники, настройок і панелей управління.

Ми обслуговуємо двоспальні і односпальні печі, конвекційні печі, а також газові і електричні. Якщо ваша посудомийна машина протікає, не працює або виникають починаючи проблеми, але не мити каструлі, сковорідки, посуд повністю, наша команда ремонту має рішення для вас. Довіра наших фахівців, щоб швидко отримати, діагностувати проблему, ви пройдете через потенційні можливості, а також ремонт вашої посудомийної машини в найкоротші терміни. Деякі з моделей, які ми обслуговуємо, включають: ремонт потрійний вбудована посудомийна машина і 24-дюймовий врівень потрійний модель з безліччю налаштувань для прання, сушіння і циклів очищення.

 

 

Добавити коментар

Залишити коментар