Дешевий спосіб реставрації ванни.

З метою уникнути великих фінансових витрат, пов'язаних з ремонтними роботами, існує кілька способів реставрації старих ванн в Україні.
Найпопулярніший спосіб продовження життя сталевих, чавунних і акрыловых ванн полягає в покритті поверхні емаллю. До складу емалі входить затверджувач і епоксидна смола. Завдяки перелічених компонентів ціна реставрації ванни таким способом невисока і доступна для всіх категорій населення. Технологія покриття ванни емаллю на епоксидній основі включає в себе зачистку всій оброблюваної поверхні, шпаклівку глибоких тріщин і відколів, нагрівання ванни водою і нанесення ґрунтувальної суміші.

 

Дешевий спосіб реставрації ванни.
Дешевий спосіб реставрації ванни.


Де можна замовити реставрацію ванни?

  1. https://elitvanna.com.ua/
  2. https://proekt.te.ua/
  3. https://restavraciya-vann.te.ua/

Зважаючи на те, що епоксидна емаль швидко застигає, вона готується безпосередньо перед використанням. Після чого швидко наноситися пензлем на поверхню корита. Техніка нанесення емалі складна, тому потребує наявності у майстри певних навичок і досвіду. В іншому випадку не уникнути нерівностей, просвітів і потьоків.

Аналогічно можна реставрувати і душові кабінки, але традиційна ванна найбільш затребувана для реставрації в Україні, так як є звичним місцем зняття нервового і фізичного напруження після трудового дня, реальним джерелом релаксації і одержання ні з чим не порівнянне задоволення.
Чавунні ванни, виготовлені кілька десятиліть тому, і зараз користуються популярністю. Адже вони здатні довше інших ванн зберігати початкову температуру води, при цьому зовсім не сковуючи людини своїми габаритами. Однак роки інтенсивної експлуатації залишили на них свої позначки: вапняний наліт, пігментні плями, іржа, подряпини та сколи. З такими дефектами важко відчувати себе комфортно. Варто задуматися про зміну ванни. Деякі сміливо відправляються в відділи сантехніки, щоб купити нову ванну, а деякі ніяк не можуть попрощатися зі старою доброю чавунною ванною. До того ж не так-то й просто її демонтувати. Можливо, доведеться збивати обробку і штукатурку зі стіни, щоб визволити корито. А якщо ванна не пройде в дверні отвори? Цілий капітальний ремонт потрібен, щоб поміняти одну ванну.

Дешевий спосіб реставрації ванни.

Найдешевший спосіб реставрації ванни – покриття емаллю на акриловій основі. Рідкий акрил здатний більш рівномірно розподілятися по поверхні, на чому і заснована головна відмінність технології його нанесення від реставрації епоксидною емаллю. Після того як поверхня ванни зачищена, тріщини і сколи зашпакльовані і нанесена грунтовка, на горизонтальні борту ванни акуратно подається акрилова емаль. Стікаючи по бічних поверхнях, вона потрапляє на дно, де потім рівномірно розтікається.
Один з них заснований на використанні акрилового вкладиша, яким накривається старе корито ванни і таким чином досягається чудовий дизайн, стійкість до механічних і хімічних впливів, а також не менш 20-ти років бездоганної служби.

Коментарі 1

Владимир
Владимир от 4 квітня 2019 21:07
Если нужна - реставрация ванн в Киеве - обращайтесь в компаниию "Ремонт ванн" город Киев и область. Опыт реставрации с 2007 года.
Добавити коментар

Залишити коментар