РЕМОНТ І ОЗДОБЛЕННЯ ЗАЛУ

Майже в кожному житловому приміщенні є зал. Функціонально це складне простір, оскільки має поєднувати вітальню, зону відпочинку, місця для зберігання речей. Якісний ремонт залу у квартирі завдання непросте, впоратися з яким зможуть лише справжні професіонали. Весь процес складається з кількох етапів. Правильність виконання кожного впливає на кінцевий результат. Виконати гарний ремонт у залі у стислий термін за доступними цінами.

РЕМОНТ І ОЗДОБЛЕННЯ ЗАЛУ
РЕМОНТ І ОЗДОБЛЕННЯ ЗАЛУ


Навіть найдешевший ремонт залу починається з виклику фахівця додому. Це абсолютно безкоштовно.

Навіщо потрібно?

  • Оцінити фронт робіт;
  • Визначити приблизну вартість та строки;
  • Почути побажання замовника;
  • Дати рекомендації щодо оптимізації простору, вибору матеріалів.

Складання кошторису

Абсолютно будь-який ремонт залу в будинку чи квартирі повинен мати кошторис. У ній вказується вартість матеріалів та робіт. Деякі недобросовісні ремонтники намагаються пропустити цей етап і працюють на особистих домовленостях. Внаслідок цього замовник переплачує значну суму.

Компанія НТР має безліч контактів з кращими постачальниками будматеріалів. Завдяки цьому вдається зберігати демократичні ціни на ремонт кімнати залу незалежно від її складності. Вимірник розрахує точну кількість необхідних матеріалів, запропонує кілька альтернативних варіантів у різних цінових категоріях. Розцінки в підписаному обидві сторони кошторисі не можуть бути змінені в односторонньому порядку. Це захищає замовника від переплат.


Чорнова обробка залу у квартирі відноситься до типу підготовчих робіт.

Цікаво, що від якості її виконання багато в чому залежить кінцевий результат і термін його служби.

Усі роботи можна розділити за місцем їх проведення:

  • підлога;
  • Стеля;
  • Стіни.

Який би вид набряклого матеріалу не вибрав замовник для ремонту підлоги, необхідно зробити якісну стяжку. Якщо поверхню не вирівняти або використовувати м'який матеріал, то вже через рік, а в деяких випадках і раніше покриття доведеться перестилати, так як воно деформується або розірветься.

Дещо простіше проходить чорнове оздоблення стель у залі, якщо планується зробити їх натяжними. Тут важливо вирівняти поверхню і зашпаклювати всі вм'ятини. Перед обклеюванням стель шпалерами або фарбуванням необхідно зробити простір ідеально рівним і білим, щоб колір будматеріалів передався в повному обсязі.

Приблизно за цією схемою відбувається підготовка стін. Тут важливим моментом є обов'язкове виведення розеток та місць для дротів. У майбутньому це спростить використання електроприладів, а також підключення інтернету та телебачення.

ДЕКОРУВАННЯ ПРОСТОРУ
Це найкреативніший і найцікавіший етап. Коли стіни, підлога, стеля готові, починається дизайн-ремонт залу за підготовленим проектом.

Багато в чому внутрішнє оздоблення залу залежить від метражу та функціонального призначення. Довгий час вважалося, що чим менше площа, тим складніше роботи. Сучасні дизайнери довели протилежне. Яскравим прикладом є ремонт залу в хрущовці, де не тільки мало місця, а й кімнати поєднані. У цьому випадку рекомендується використовувати світлі оздоблювальні матеріали та дзеркальні поверхні. Вони візуально збільшуватимуть простір. Також відмінно підійде обробка гіпсокартонного залу і використання гіпсокартонних конструкцій. Якщо вони будуть обрані в тон із основним кольором кімнати, то площа візуально збільшиться. Гіпсокартонні конструкції використовуються для зонування. З їхньою допомогою можна створити в одній кімнаті кілька зон: для відпочинку, роботи, прийому гостей.

Більший простір для творчості дає ремонт зали в панельному будинку, де середній метраж кімнати становить 18 кв. Цього цілком достатньо для того, щоб реалізувати всі задуми. Це може бути класичний ремонт залу 18 кв м з однотонними стінами, міцним покриттям для підлоги, рівними стелями будь-якого типу, або сміливі дизайнерські рішення. До них відноситься зонування, виділення предметів інтер'єру яскравими колірними рішеннями, що відрізняються від основної кольорової гами. За бажанням замовника ремонт залу + у квартирі 18 кв. м може бути виконаний з використанням фарби або декоративної штукатурки. Вони дозволяють створити оригінальне настінне покриття. Таке оздоблення залу в будинку буде незвичайним і, водночас, простим у догляді.

Якщо бюджет обмежений, то найдешевший ремонт залу можливий з використанням паперових шпалер. Сучасні настінні покриття разюче відрізняються за якістю та вибором колірної гами від своїх попередників. Для тих, кому до смаку оздоблення стін у залі шпалерами, фахівці готові запропонувати кілька варіантів:

  1. Використання кількох кольорів;
  2. Однотонне обклеювання;
  3. Створення зон за допомогою різних видів шпалер.

Виходячи з усього вищесказаного, можна зробити головний висновок - якісне декоративне оздоблення в залі залежить багато в чому від того, хто її виконує. Якщо за ремонт залу в приватному будинку взялися справжні професіонали, можна бути впевненим як кінцевий результат, порядність співробітників. Фахівці готові розповісти детальніше про кожен етап та реалізувати їх з урахуванням усіх побажань замовника.

Добавити коментар

Залишити коментар