Утеплення та штукатурка фасадів в Києві

Правильне утеплення фасадів полягає в надійності та енергоефективності. Від того, якої якості буде фасад, залежать ці та інші вимоги. Відповідно, для підвищення якості фасадів потрібно використовувати довговічні будівельні матеріали і нові технології. Наша компанія спеціалізується на професійному утепленні фасадів будівель. Робота виконується за доступними цінами і в максимально короткий термін. При утепленні будинку витрати замовника в порівнянні з отриманою вигодою залишаються мінімальними. Утеплення стін дозволяє знизити витрати на кондиціонування та опалення до 40%.

Утеплення та штукатурка фасадів в Києві
Утеплення та штукатурка фасадів в Києві


Найбільш поширена система фасадного утеплення, яка розташовується зовні огороджувальної конструкції. Зовнішнє утеплення використовує для різних будівель і приміщень. Гарантовано замовник отримує поліпшену звукоізоляцію стін. Утеплений фасад захистить житло від проникнення грибка, взимку від холоду, а влітку - від спеки. Перевагою при утепленні фасаду є поліпшення естетичного вигляду будівлі. За допомогою нових технологій і матеріалів поліпшується зовнішня сторона будинку. Проведення даних робіт дозволяє пофарбувати будівлю в бажаний колір, зробити фактурне покриття або провести архітектурні роботи (додати ліпнину, карнизи).
Залежно від вимог до теплоізоляції і можливостей замовника, розрізняють кілька способів утеплення фасадів. Популярністю користуються Фасади, утеплені пінопластом. Термін служби таких стін значно збільшується. Як правило, матеріал прикріплюють до опорної стіни або монтують за допомогою анкерів і арматурної сітки. Якщо робота виконується за технологією вентиляції, то знадобляться облицювальні матеріали (керамогранітні плити і листові матеріали для обробки).


Роботи з утеплення фасадів складаються з декількох етапів. При необхідності потрібно провести ремонт стін і очищення від забруднень. Поверхня стін покривають ґрунтовкою. Штукатурні системи ділять важкі і легкі, вентильовані і тришарові. До уваги береться етап будівництва, на якому буде проводитися утеплення фасаду.


Вартість виконаних робіт з утеплення фасадів розраховується в залежності від цін на будівельні матеріали і від складності роботи, яку виконує бригада. У нашої компанії з'являється все більше клієнтів, які задоволені результатом співпраці щодо утеплення фасадів. Ми гарантуємо якість своєї роботи, так як в команді працюють професіонали своєї справи.

Добавити коментар

Залишити коментар