Умови доставки алюмінієвих човнів по Україні.

Доставка алюмінієвих човнів в будь-який регіон як залізничним, так і автомобільним транспортом - за тарифами транспортних компаній.

Умови доставки алюмінієвих човнів по Україні.
Умови доставки алюмінієвих човнів по Україні.


Так само клієнтам надається можливість самовивозу. Доставка товарів вагою менше 31.5 кг здійснюється компанією Нова почта. З питання доставки інших товарів в будь-якому випадку, необхідно зв'язуватися з менеджерами за допомогою електронної пошти або за телефонами вказаними на сайті. Важкі і габаритні товари доставляються транспортними компаніями і в кожному конкретному випадку, ми підбираємо найбільш прийнятний для Вас варіант відправки. В даний момент Ви можете зателефонувати нам за телефонами, по електронній пошті, замовити зворотний дзвінок або зробити замовлення через самовивезення. В останніх двох випадках ми самі вийдемо на зв'язок.

Алюмінієві човни  відправляються до своїх власників в різні міста. Спосіб доставки може бути різним у залежності від місцезнаходження покупця і кількості придбаних човнів. Ви можете замовити контейнерну відвантаження або доставку човнів збірним вантажем залізницею, відправку автовозом або навантажувачем. Який би спосіб Ви не обрали, ми зі свого боку зробимо все, щоб Ваші човна були доставлені в цілості, а Ваші витрати на доставку були мінімальними при реставрації ванн.

Коментарі 1

admin от 5 квітня 2020 01:46
fellow Виробництво човнів - https://deltabotru.blogspot.com/
Добавити коментар

Залишити коментар