Свічки оптом в Україні від виробника

Підготовка - найбільш відповідальний момент. Я брала участь у всьому, починаючи від дрібниць і закінчуючи вибором весільного торта. Хочеться, щоб цей день запам'ятався вам на довго. Навіть свічки на торт і ті довго вибирала і не даремно, замовила декоративні свічки  разом з дівчатами, торт виглядав просто шикарно. А ми замовляли свічки , скооперувалися з дівчатами і оформили спільний замовлення на декоративні свічки, дими і фонтани. До речі, раджу купувати свічки , фонтани, кольоровий дим, так виходить набагато дешевше. Це необхідні атрибути свята, додають йому феєричності.

:smirk: - Купити свічки оптом - дивитись

Якщо ви хочете заощадити, то раджу вам замовити свічки оптом, так вийде набагато дешевше. Можна згрупуватися з дівчатами, ми так робили. Я вас розумію, в мене коли було весілля, я шукала скрізь найбільш цікавий варіант, в результаті згрупувалися з дівчатами і замовили свічки , вийшло недорого і таких практично ні в кого немає. Так що ми були оригінальні) Ідеальне весілля - це коли все ідеально, і для кожного цей ідеал свій.

Добавити коментар

Залишити коментар