Свічки оптом в Києві, Одесі, Львові, Харкові та Дніпрі

ВИГІДНА ЦІНА. Ми завжди шукаємо можливості, щоб поліпшити ціни на парафінові свічки для наших постійних клієнтів. Слідкуйте за оновленнями на сайті не пропустіть можливість заощадити до 30% від вартості продукції!

Спеціальні пропозиції передбачені для оптових замовників: знижки формуються в залежності від суми поставки протягом 30 днів, кількості та розмірів ящиків і т. п.

- Перейти в магазин

 

СЕРВІС. Купити декоративні свічки в Києві можна, залишивши замовлення за телефоном +38-067-312-42-26. Заявки в Інтернеті приймаються цілодобово, а по телефону – з 9.00 до 22.00, сім днів на тиждень. Відправка роздрібних і крупнооптових партій виконується протягом 1-3 днів з моменту подачі заявки.

Свічки оптомСвічки оптом

Свічки оптом це: простий і економічний спосіб створити особливу, трепетну атмосферу, якої очікують гості, підкреслити значимість урочистості; відмінний засіб, щоб «запалити» інтер'єр, зробити його більш світлим, привабливим, що розташовує до відпочинку;

вдале рішення, якщо ви керуєте готелем, рестораном, масажним салоном.

Інтернет-магазин декоративних свічок оптом пропонує широкий асортимент високоякісних, практичних, стильних виробів: свічок-діжок та таблеток, моделей у склі, які можна використовувати на відкритому повітрі і в приміщенні.

«Консерви» або «кришталеві келихи», «барила» або «пірамідки» – вибирати вам. Ми забезпечуємо високу якість господарських і декоративних свічок. В інтернет-магазині «АртСіті» ви також можете придбати побутову хімію, товари для будинку і недорогий дитячий одяг.

Де вигідно купити декоративні свічки в Києві, Одесі, Львові, Харкові та Дніпрі?

«АртСіті» знає рецепт ідеального урочистості, романтичного вечора для двох, секрети вдалого оформлення готельних номерів і альтанок для відпочинку в масажних салонах. На краще обладнання, сучасних меблів, апетитним страв потрібно додати яскравий штрих – чарівну свічкову симфонію.

Ви можете міняти свічки у відповідності з часом року, заходом, особливостями оформлення столу, безперервно поєднувати яскраві відтінки під настрій.

 

До уваги клієнтів:

  • виті свічки з перламутровим відблиском і без нього;
  • свічки-кулі, схожі на ошатні святкові іграшки;
  • ароматичні свічки оптом з бадьорими цитрусовими, коричными мотивами, релаксаційними композиціями на основі бузку, спокусливими шоколадними та полуничними ароматами;
  • весільні свічки з тематичними візерунками і ніжним декором в наборах і поодинці;
  • класичні конічні свічки різних відтінків;
  • свічки циліндри найпопулярніші для весільних обрядів, магії, медитації, змови і просто приємного вечері;
  • подарункові комплекти. Ми відбираємо найцікавіші рішення фабрик напередодні свят: свічки-писанки з дивовижними візерунками, засніжені ялинки, трояндочки, пірамідки з декоративним покриттям і золотистим напиленням;
  • унікальні антимоскітні свічки і інша популярна продукція відомих польських виробників.

Для тих хто шукає свічки в Києві, Одесі, Львові, Харкові та Дніпрі:

ЯКІСТЬ. Асортимент «АртСіті» представлений господарськими, декоративними, святковими свічками ТМ BISPOL і «Bartek», екологічність і безпека яких підтверджені сертифікатами та атестатами міжнародного зразка. Для оформлення виробів використовуються сучасні фарбувальні склади, натуральні ароматичні композиції. В якості основи для продукції застосовується харчовий парафін, який не тече, а м'яко тане, випромінюючи приємне тепло.

 

Доставка по Україні здійснюється компаніями «Інтайм» та «Нова пошта».

Добавити коментар

Залишити коментар