WalQlike Квести в Кам'янці-Подільському

Любите подорожувати, але інколи здається, що ваші мандри більше схожі на марафон?)
Ви от знали, що у 2009 році один британець став унікальним рекордсменом, подолавши 10 марафонів поспіль усього впродовж 33 годин?! Це, звичайно, круто, але для спорту. А от коли мова йде про подорожі новими містами, тож нам так хочеться побачити все й одразу, дізнатися якомога більше, відчути дух міста..й при цьому не поспішати.

WalQlike радий виконувати бажання й додавати вашим подорожам сенсу.
Анонсуємо ДРУГЕ місто цього літа, що вже незабаром відкриє вам свої таємниці! Форпост Римської імперії, «квітка на камені» за словами Лесі Українки, осередок семи культур. Все це про величний і романтичний Кам'янець-Подільський! Вуличками цього міста необхідно блукати повільно й зосереджено, адже кожен камінець тут приховує стародавні легенди, історії слави й занепаду, величі й підкорення.
Місто, яке ще 15 століття отримало статус «королівського», вважалося меккою поціновувачів посмакувати горнятком кави в часи, коли у Європі кавова культура тільки зароджувалася, а зараз наближається до звання фестивальної столиці України. Кам'янець приготував для тебе багато загадок та викликів. Нумо досліджувати його разом!
Вже зовсім скоро ти зможеш ознайомитися з маршрутами квестів-екскурсій, розробленими за участі місцевих гідів. Обіцяємо багато несподіванок, загадки, над якими варто поламати голову, та емоції, які варто відчути!
Ну то що, йдеш по квитки?) Тік-так..час пішов!
Проект реалізується за фінансової підтримки Український культурний фонд

Коментарі 1

admin от 11 липня 2023 20:55

Екскурсії в Кам'янці-Подільському, можна замовити тут - https://tour.km.ua/excursion-children.html


Добавити коментар

Залишити коментар