ДЖЕРЕЛА ЗАБРУДНЕННЯ ОРГАНІЗМУ

За даними американських вчених серед причин смерті жителів США в за останні 40 років четверте місце займає саме побічна дія від ліків, які хворі приймали строго за рецептами лікарів, (після хвороб серця, раку та інсульту). Проблема, про яку йде мова, ще більш актуальна в нашій країні.

Фармпрепарати

Вчені з'ясували, що для того, щоб отримати оптимальну кількість енергії, необхідну для життя і здоров'я, в організм щодня має надходити більше 600 компонентів поживних речовин.

Якщо розглянути функцію лише однієї клітини організму, то в ній кожну хвилину відбувається більше 2000 біохімічних реакцій, в яких беруть участь такі прості речовини як кальцій, залізо, вітамін С і т. д.

І якщо людина не отримує навіть якогось одного компонента (з 600), то збій відбувається в тисячах біохімічних реакцій. Так поступово і формується хвороба.


А якщо є хвороба, то з'являється підстава використовувати для її лікування ліки. На деякий час ліки зменшує хворобливі симптоми захворювання, але справжні причини хвороби залишаються. Хвороба продовжує розвиватися і через деякий час переходить в хронічну форму. Подальше її лікування за допомогою ліків заняття не тільки марне, але і шкідливе, так як застосування ліків на будь-якій стадії хвороби порушує дуже складний захисний механізм організму, що допомагає йому зберігати оптимальну рівновагу внутрішнього середовища.


Чари хімії іноді дозволяють нам швидко усунути сильний біль або небезпечне запалення, рятує нам життя в критичній ситуації і тут застосування ліків виправдано. Однак ліки не можуть позбавити людину від найбільш поширених сьогодні захворювань: серцево-судинних, нервових, ожиріння, підвищеного тиску, діабету і багатьох інших хвороб, пов'язаних з порушенням обміну речовин.

ПРОДУКТИ ХАРЧУВАННЯ


На додаток до медикаментозного отруєння безпосередню участь в порушенні рівноваги внутрішнього середовища організму людини приймає Продовольча індустрія, яка сьогодні все більше і більше орієнтується на трансформацію натуральних продуктів харчування в продукти менш натуральні, які на шкоду якості мають більш привабливий товарний вигляд. З метою підвищення їх збереження і повернення в якійсь мірі природного смаку, продукти нашпиговують консервантами, стимуляторами смакових якостей, барвниками, їх опромінюють, заморожують. Все це призводить до зміни природної структури продуктів, накопичення в них значної кількості небезпечних для організму хімічних субстанцій.


У просту газовану воду, наприклад, для боротьби з цвіллю додають консервант Е-211 (бензонат натрію), який за сучасними даними, викликає негативні зміни в мітохондрії клітин. Цю нерадісну картину доповнює безліч хімічних речовин, неконтрольовано використовуваних при вирощуванні тварин: антибіотики, гормональні препарати, стимулятори росту, а також синтезовані антиоксиданти.


Встановлено, що разом з їжею і водою людина за рік отримує до 10 кг отрут і токсинів.

Ці два джерела небезпечного забруднення (фармпрепарати і сучасні продукти харчування) ведуть до створення «вибухонебезпечного коктейлю», який в свою чергу сприяє швидкому поширенню ракових захворювань, а також інших небезпечних хвороб, лікування яких не під силу ніякій медицині.

Добавити коментар

Залишити коментар