ОЧИЩЕННЯ ОРГАНІЗМУ

Щодня ми стикаємося з величезною кількістю токсичних речовин. Вони надходять в наш організм через шкіру, легені і кишечник.

Першою ознакою інтоксикації є підвищення стомлюваності або невелике посилення хронічної втоми.



Багатовекторний токсичний вплив на людину відбувається з боку вдихуваного повітря, продуктів харчування, зубних пломб, кремів для шкіри, водопровідної води, фармпрепаратів, а також надмірної кількості продуктів метаболізму.

Особливу загрозу становить забруднення організму харчовими токсинами, важкими металами, радіонуклідами, пестицидами, гормонами,трансжирними кислотами*, негативно впливають на структуру клітинної мембрани, порушують цілісність слизової шлунково-кишкового тракту, підвищують ризик розвитку злоякісних новоутворень.


  1. Барвники (Е-100-Е-199)
  2. Консерванти (Е-200-Е-299)
  3. Антиоксиданти (Е-300-Е-399)
  4. Стабілізатори, емульгатори (Е-400-Е-599)
  5. Підсилювачі смаку та аромату (Е-600-Е-699)
  6. Протипінні речовини (Е-900-Е-999)


Всі ці "корисні" добавки використовуються для продовження терміну зберігання продуктів і стабілізації їх консистенції, смаку і кольору.


* Харчові джерела надходження трансжирних кислот в організм: маргарини, майонез, глибоко просмажене м'ясо, риба, гриби, Продукти, прожарені на рослинній олії (картопля фрі, біляші, пончики і т.д.), чіпси, смажені горіхи і насіння, попкорн, тістечка, торти, цукерки.


Таке зростаюче токсичне навантаження викликає в організмі різноманітні фізичні і психічні порушення, включаючи депресію, синдром хронічної втоми, захворювання серця, недостатність ниркової функції, респіраторні захворювання, ослаблення імунної функції, шлунково-кишкову дисфункцію, а також такі старечі нервово-дегенеративні стани, як хвороби Паркінсона або Альцгеймера. Навіть при відносно низьких рівнях токсичні елементи мають руйнівну здатність по відношенню до нервів і тканин.

Причиною багатьох патологій у людей, що живуть в сучасних екологічних умовах, є нездатність організму ефективно виконувати одну з найважливіших функцій - детоксикацію.

Мінерол, як встановлено безліччю досліджень, досить ефективно і швидко допомагає організму виконувати цю функцію, завдяки наступному механізму.

Сорбенция організму

Відомо, що первинним бар'єром для проникнення токсичних компонентів в печінкову систему детоксикації є слизова оболонка кишечника. Тому нормалізація процесів детоксикації повинна починатися з нормалізації роботи травної системи. Регулярне використання Мінерола, що має доведені властивості ідеального сорбенту**, підсилює функціонування мікро-ворсинок, веде до оздоровлення мікрофлори кишечника, позитивно впливає на стан слизової оболонки. При здоровій слизовій оболонці кишечника печінка не перевантажується токсинами і встигає своїми ферментами впливати на їх хімічну структуру. Після такої обробки токсини легко видаляються з організму.


  • ** ВЛАСТИВОСТІ ІДЕАЛЬНОГО СОРБЕНТУ:
    - НЕТОКСИЧНІСТЬ І НЕШКІДЛИВІСТЬ;
  • - ВИСОКА БІОСУМІСНІСТЬ З ТКАНИНАМИ, КРОВ'Ю ТА ІНШИМИ БІОСУБСТРАТАМИ ОРГАНІЗМУ;
  • - ВІДНОВЛЮЮЧУ ДІЮ НА СЛИЗОВУ, В ТОМУ ЧИСЛІ І ШЛУНКОВО-КИШКОВОГО ТРАКТУ;

    - ВИБОРЧА СОРБЦІЯ СЕРЕДНЬОМОЛЕКУЛЯРНИХ ТОКСИЧНИХ МЕТАБОЛІТІВ;
  • - ВИСОКА СОРБЦІЙНА ЗДАТНІСТЬ.
  • ДЕТОКСИКАЦІЇ ОРГАНІЗМУ З ВИКОРИСТАННЯМ МІНЕРОЛА СПРИЯЄ ЙОГО ВИСОКА СОРБЦІЙНА ЗДАТНІСТЬ.


Встановлено, що використання добової дози Мінеролу протягом 3-х тижнів сприяло зменшенню цезію більш ніж на 30% в організмі дітей, які проживають в постчорнобильской зоні, а прийняття його 2-3 рази в тій же дозі при гострих вірусних захворюваннях супроводжувалося клінічним поліпшенням вже в першу добу.

Мінерол, на відміну від багатьох сорбентів, не має протипоказань до застосування при пошкодженні слизової кишечника і порушення всмоктування, він набагато ефективніше зупиняє діарею, ніж препарати, що містять корисну мікрофлору, зазвичай рекомендовані для лікування дисбактеріозу. Відзначено, що Мінерол створює сприятливі умови для її відновлення і має такі переваги:

"м'який" сорбент - не травмує слизову кишечника, що дозволяє застосовувати його в комплексному лікуванні при виразкових і ерозійних процесах;
високоефективний сорбент-складна шарувата будова природного матеріалу дозволяє захоплювати сорбируемое речовина в міжшаровий простір, а не приклеювати його, як у традиційних сорбентів, що зводить до мінімуму втрату речовини по ходу просування по шлунково-кишковому тракту;
безпечний сорбент - не сорбує мікрофлору, вітаміни та інші поживні речовини, що спрощує прийом (інтервал між прийомом Мінерола і прийомом їжі може бути незначним - 30-40 хв.).
МІНЕРОЛ ПОЄДНУЄ В СОБІ ДВІ ФУНКЦІЇ-СОРБЦІЮ ТОКСИНІВ З ОДНОЧАСНИМ ЗБАГАЧЕННЯМ ОРГАНІЗМУ МІКРОЕЛЕМЕНТАМИ.
Простий і зручний в застосуванні, тому що дрібнодисперсна суспензія дозволяє застосовувати його для лікування навіть маленьких дітей і тяжкохворих пацієнтів, які отримують харчування через зонд.

Доведено, що до накопичення в організмі токсичних речовин призводить не тільки надходження їх з їжею. Надмірна кількість продуктів метаболізму, так званий синдром ендотоксикозу, супроводжує більшості захворювань, в тому числі, пов'язаних з порушеннями білкового, ліпідного, мінерального обміну.

Мінерол-ефективний засіб від грипу

Дослідженнями, проведеними на клітинному рівні, встановлено, що навіть на самому початку, наприклад, інфекційного процесу відбуваються структурні зміни як з боку ядра, так і з боку мітохондрій, що розглядається як стрес-інтоксикаційна реакція.

Відомо, що накопичуються продукти розпаду становлять велику загрозу, особливо для дітей. Наслідком цього є анемії, розлади шлунково-кишкового тракту, дисбактеріоз.


В даний час для видалення зайвих продуктів метаболізму велике значення надається сорбційної терапії. В цьому відношенні сорбційна здатність Мінерола значно перевершує традиційні вуглецеві сорбенти, завдяки наявності обволікаючих властивостей.

Змішуючись з рідкою частиною вмісту шлунково-кишкового тракту, Мінерол утворює однорідну в'язку масу, яка обволікає частинки їжі, сторонні речовини, фіксує хімічні речовини, отрути і токсини, перешкоджаючи їх всмоктуванню. Обволікаюча маса оберігає запалену слизову від переварює дії соків, ферментів, захищає рецептори нервових закінчень від впливу факторів, що викликають запалення і зменшує больові відчуття. Детоксикаційний ефект Мінерола підтверджений безліччю дослідів на тваринах і клінічними випробуваннями на людях.


Встановлено, що при епідеміях грипу використання "Мінерола", особливо на початковій стадії захворювання, є досить ефективним, що подтверждет також його детоксикаційні властивості.

Добавити коментар

Залишити коментар