Сковорідка з диску - купити для пікніка

Ідея виготовлення сковорідки з диска борони не нова. Це пристосування допоможе приготувати вам неймовірну кількість смачних страв на пікніку або, наприклад, на дачі. Виготовляється така сковорода з диска борони, яка застосовується в сільгосптехніки.

Для виготовлення такого диска використовується високоякісна сталь. Диск досить важкий по вазі, але для використання цієї запчастини в якості кухонного начиння навіть плюс. Товста сталь краще розподіляє тепло і зберігає його, звідси, страви готуються швидко і не пригоряють. До речі, до останнього не вірилося, що м'ясо або овочі не будуть прилипати до поверхні сковороди при приготуванні. Неймовірно, але це факт! Їжа не прилипає!

----

Якщо Ви не бажаєте самостійно робити таку сковорідку - то її можна придбати уже готову - https://patelna.biz/

----

Пропонуємо вам майстер-клас з фото сковороди з диска борони, за допомогою креслення і детальних інструкцій умілий майстер зможе зробити прекрасну жаровню, в якій можна смажити картоплю, овочі, сосиски, м'ясо та інші продукти.

Сковорода буде стійко стояти на трьох знімних ніжках. Це дуже зручно при транспортуванні. Сковорода в розбірному вигляді легко увійде будь-який автомобільний багажник.


Щоб самостійно виготовити сковороду з диска борони нам знадобиться:

 
Диск від культиватора. Ідеально використовувати диск від культиватора імпортного виробництва, т. До у нього сталь більш якісна.
3 довгих болта М16 * 300 і 3 шт. гайки для них
2 П-подібні драбини для ручок
Клапан від трактора (для заварювання отворів)

 

 

Добавити коментар

Залишити коментар