Блістерна упаковка з ПЕТ і ПВХ

Блістерна упаковка з ПЕТ і ПВХ користуються популярністю на ринку: під час вакуумно-термічного формування виріб набуває необхідні обриси. Блістери зручні не тільки для укладання одного товару, але і наборів з безлічі предметів: кожен елемент буде розташований в певному місці, не переміщаючись в упаковці.

Не обійтися без підкладки, куди кладуть виріб, до того, як буде «запаяно». виготовлення картонних заготовок для блістерних упаковок. Міцна картонна основа стане частиною упаковки блістерної. На картонній підкладці можна розмістити інструкцію, зображення, дані про виробника і товар. Картонна основа застосовується для двох видів блістерних упаковок • під «приварювання». По периметру блістер має краю для»приварювання".

Блістерна упаковка

Картон з блістерним лаком нагрівають-і в результаті матеріал «зростається з блістерною упаковкою! Виготовлення такого різновиду блістера порівняно недорого, а якщо ви замовитезаготовки, то процес виробництва упаковок стане швидким і подвійно вигідним. * З загином краю. Така упаковка відрізняється загнутими всередину краями, щоб підтримувати картонний жорсткий вкладиш. Фіксацію можна здійснювати степлером або клеєм. Блістер -відмінне сучасне рішення для зберігання, упаковки і транспортування самої різної продукції. Виготовляється він досить просто: під впливом термічної обробки поліетиленова плівка набуває потрібну форму, яка прикріплюється до картонній основі. Компанія пропонує купити картонну основу для блістерних упаковок, які допоможуть надійно і герметично «запаяти» виріб.

Якісна картонна підкладка може стати не тільки важливою частиною упаковки, але і відмінним маркетинговим ходом. На картонці можна розмістити масу корисної інформації – Назва товару, компанії, інструкцію, склад, логотип, дані про виробника та ін. А також будь-яку ненав'язливу рекламу, яка в самий відповідний момент може попастися на очі і стати приводом звернення у Вашу фірму. Так, замовити картонну заготовку під блістерну упаковку в Києві – це вигідна інвестиція в майбутнє.


Для блістерних упаковок використовується два види підкладок в залежності від конструкції самого блістера, картонна складова може мати кілька різних варіацій виконання. Під приварювання. Краї такої підкладки адаптовані для приварювання поліетилену. Картон нагрівають з блістерним лаком, в результаті чого основа і плівка стають герметичним єдиним цілим. Виготовлення таких упаковок коштує недорого, тому зручно замовити картонні заготовки під блістерну упаковку у великому тиражі.  З крайовим загином. В даному випадку упаковка створюється шляхом загину краєм всередину для підтримки жорсткого картонного вкладиша.

З'єднання двох поверхонь здійснюється за рахунок степлера або клею. Подібну упаковку можна створити навіть самостійно, але якщо ви хочете отримати дійсно ексклюзивний варіант – картонні заготовки для блістерної упаковки купити в Україні. Замовляйте підкладки для блістерної упаковки онлайн друкарня займається не тільки друком, а й оформленням всієї продукції. Так, ви можете замовити виготовлення підкладки з нуля, і наш дизайнер розробить унікальне оформлення картону, відповідне товару, побажанням клієнта, бізнес-плану.

Ціна на блістерну упаковку

У нас ціна на картонні заготовки для блістерної упаковки доступні, а швидкість і якість виготовлення – на висоті! Таку упаковку можна збирати вручну, а завдяки жорсткому картону блістерна упаковка буде міцна. Такі блістери підходять тільки для невеликих товарів. Дизайн картонних заготовок допоможуть розробити висококваліфіковані фахівців Києві.

Коментарі 1

admin от 18 квітня 2020 03:36
Картонна упаковка на замовлення виготовлення коробки для упаковки на замовлення Україна, Київ та кам'янець-Поідльський - Упаковка з картону Упаковка з картону Упаковка з картону чого, здавалося б, можна очікувати від простої упаковки, що є, по суті, всього лише обгорткою для товару, речі? Але насправді коробки для упаковки  відіграють велику роль у формуванні певного образу. Коробка здатна додати яскравих емоцій або, навпаки, відштовхнути одержувача відповідним зовнішнім виглядом. Крім того, на коробки для упаковки (Хмельницький) можна нанести важливу і корисну інформацію про продукт, виробника або прикрасити її відповідно до смаків і уподобань одержувача.
Добавити коментар

Залишити коментар