Затирка для плитки

Завершальним етапом плиткових робіт є затирка швів. Цей вид обробки робить стіну і підлогу повністю гідроізольованими і надає облицюванні закінчений естетичний вигляд.

Для того щоб роботи були виконані якісно, слід звертати увагу на виробника, підбір кольору та специфіку марки затірки для певного розміру швів. Існують універсальні вимоги до підбору матеріалу: при широких швах потрібна затирка з домішкою піску, а при вузьких – епоксидна. При підборі кольору: для темної плитки – найтемніша затірка, при світлій – самий світлий відтінок.

Цементна затирка - це цементна основа, латекс, різні пропитки та лаки.

Затирка для плитки
Затирка для плитки


Епоксидна суміш епоксидної смоли, фарбувальних пігментів і затверджувача. Отверджувачі дають змогу підвищити щільність і вологостійкість швів, а також покращують стійкість до впливу хімічних речовин.

Щоб розрахувати кількість затірки, потрібно подивитися на упаковці витрата на 1кв.м. і помножити на площу викладеної плитки. Затирка швів проводиться через добу після укладання плитки. Перед роботою необхідно очистити поверхню плитки від пилу, бруду та залишків клею. Готувати затірку потрібно з урахуванням того, що вона буде витрачена до свого висихання.

Сучасна затирка для плитки виробляються багатьма виробниками різних країн. Одні з найбільш якісних і економних це:

– «UNIS COLOR» - продукція російської компанії, на основі в'яжучого цементу. Використовується для заповнення швів від 2 до 6 мм. в приміщеннях різного призначення з підвищеною вологістю. Рекомендується для системи «тепла підлога». Кольори: біла, чорна, сіра, теракотова, морська хвиля, зелена, блакитна, беж, слонова кістка, кремова.

– ATLAS (АТЛАС) – продукція польського концерну, провідного виробника сухих будівельних сумішей. Затирка виробляється двох видів - для вузьких швів – 2 – 6 мм., і широких – від 4 до 16 мм. Дуже довговічна, міцна і має щільне прилягання до плитки. Повністю відповідає міжнародним стандартам і технічним умовам.

Ми пропонуємо вашій увазі клею для плитки представлених компаній, які є завжди в наявності на складі нашого інтернет – магазину.

Ціни на затірки для швів представлені в прайс-листі на сайті. Ви можете вибрати і купити затірку у нас у зручний для вас час, а при необхідності проконсультуватися у нашого менеджера за телефоном

Добавити коментар

Залишити коментар