Керамзит

Чим з великою кількістю різного роду синтетичних матеріалів ми стикаємося в житті, тим більше розуміємо, натуральні матеріали – це те, що дає можливість жити здоровим життям. Не випадково все більше людей хочуть побудувати свій будинок з дерева, утеплення, внутрішнє оздоблення приміщення - створювати з «дихаючих», екологічних матеріалів.

Керамзит
Керамзит


До таких матеріалів відноситься керамзит, який представляє собою овальні гранули (основна форма випуску в Росії) з обпаленої глини або керамзитовий пісок. Режим обробки визначає відмінність насипної щільності керамзиту, в середньому – 250 - 600 кг/м3.

Цей матеріал володіє високими теплоізоляційними властивостями і застосовується у вигляді наповнювача легких бетонів при зведенні стін. Будинки побудовані з бетону з наповнювачем - керамзитом - довговічні і мають високі санітарно-гігієнічні характеристики, так як керамзит не дає можливості освіти мікроорганізмів усередині приміщень і стін, і оберігає від появи гризунів.

Останнім часом керамзит все більше використовується у будівництві, тому що, поряд з високими експлуатаційними показниками, керамзит коштує дуже недорого, а тому якісне житло стає доступним для багатьох людей.

Для правильного розрахунку кількості керамзиту, необов'язково знати теплоопір, яке повинно бути у створюваній вами конструкції стіни. Можна застосувати метод порівняння з іншими будівельними матеріалами, наприклад, 10 див. керамзиту, застосованого в якості утеплювача, дорівнюють:
– 60 див. - стіни з легкого бетону;
– 25 див. - стіни з дощок;
– 80 – 130 див. – цегляна кладка.


Також, керамзит, володіючи якістю вбирати воду, може використовуватися і як дренажний наповнення під будівлею та іншими конструкціями. Використовують керамзит і для гідропоніки – вирощування рослин без грунту, і як декорирующий матеріал, в ландшафтному дизайні.


Інтернет-магазин оздоблювальних матеріалів в Україні, пропонує вам купити керамзит в мішках з нашого складу. Ви можете ознайомитися з ваговими і якісними характеристиками цього товару в прайс-листі на нашому сайті купити керамзит в зручній вам упаковці.

В залежності від марки і ваги, ціни на керамзит в нашому магазині знаходяться в діапазоні від 50 до 80 грн за мішок. Також, ви завжди можете звернутися до нашого менеджера, для вирішення будь-яких, що цікавлять вас питань, щодо організації покупки керамзиту..

Добавити коментар

Залишити коментар