Вініловий сайдинг - великий вибір

Пропонуємо купити сайдинг за доступною вартістю. Вініловий сайдинг – рішення, яке найкраще підходить для облицювання будівель. Зазначений матеріал грає відразу дві найважливіші ролі. По-перше, він піклується про захист будинку від атмосферних впливів у вигляді снігу, сонця, вітру і дощу, а по-друге – забезпечує візуально привабливий і естетичний зовнішній вигляд фасаду.

Вініловий сайдинг - великий вибір
Вініловий сайдинг - великий вибір


Порівняно з конкурентною продукцією вініловий сайдинг має цілий спектр плюсів. До їх числа відноситься, перш за все, простота монтажу, наявність ефекту дихання обшивки, легкість догляду і екологічність. Крім того, він є досить термостійким матеріалом, стійким до температурних деформацій, механічних пошкоджень і появи подряпин.

На нашому сайті ви знайдете найбільш популярні види сайдинга - вертикальний, корабельний брус і ялинку. Крім того, інтернет-магазин пропонує недорого придбати аксесуари: J і H профілі, наличники, молдинг, відливи та відкоси, внутрішні і зовнішні кути і необхідний інструмент для монтажу панелей. Наш асортимент представлений провідними виробниками фасадних матеріалів, таких як компанія DOCKE і характеризується високою якістю, тривалим терміном служби і широкою гамою кольорів.

А чи знаєте ви що?

Інструкції з монтажу вінілових панелей Docke в залежності від їх виду (ялинка, корабельний брус, блок-хаус тощо) можна знайти на тематичних сайтах в Інтернеті.

Добавити коментар

Залишити коментар