МОНТАЖ КОНДИЦІОНЕРІВ НА ВИСОТІ

Сучасний офіс або квартиру в житловому будинку важко уявити без кондиціонера. Це технологічне рішення непомітно влилося у повсякденне життя людини, перетворившись із засобу додаткового комфорту на необхідність. Наявність кондиціонера завжди передбачає наявність зовнішнього блоку. Встановити зовнішній блок, іноді можна лише використовуючи послуги промислового альпінізму. Вибираючи місце для монтажу зовнішнього блоку, слід орієнтуватися на кілька важливих моментів: наявність міцної основи для встановлення кондиціонера, можливість вільного доступу для подальшої технічної підтримки спеціалістами, захист зовнішнього блоку кондиціонера від дощу та снігу. Гаряче повітря від кондиціонера не повинно заважати вашим сусідам, завдавати їм будь-яких незручностей.

МОНТАЖ КОНДИЦІОНЕРІВ НА ВИСОТІ
МОНТАЖ КОНДИЦІОНЕРІВ НА ВИСОТІ


Монтаж кондиціонера з альпіністом

Сучасні кондиціонери встановлюють у суворій послідовності: встановлюються зовнішні та внутрішні блоки, прокладаються кабелі живлення через стіну, монтуються трубопроводи для хладагена, встановлюється дренажний трубопровід, монтується електропроводка у приміщенні, встановлюються автовимикачі.

Якщо установка кондиціонера передбачається певній висоті, без допомоги фахівців промислового альпінізму не обійтися. Монтаж на висоті характеризується своїми особливостями. Широке поширення побутових кондиціонерів стало основною причиною того, що такі роботи виконують фахівці, які не мають необхідного досвіду промислового альпінізму. Основна припустима помилка - кріплення страхувального троса за батарею опалювальної системи. Батареї з часом піддаються впливу внутрішньої корозії та його кріплення неспроможна утримати вагу людини із зовнішнім блоком кондиціонера.

Кондиціонери у Львові

Значно надійніше закріпити страхувальний трос за петлі вхідних дверей. Сама мотузка має бути захищена протекторами у місцях зіткнення. За надійністю всіх кріпильних елементів повинен стежити партнер. Існує й кілька інших варіантів забезпечення страховки, але всі вони повинні виконуватися професіоналами, які мають за плечима великий досвід у подібних заходах. Завжди звертайтеся за послугами промислового альпінізму до тих компаній, які мають позитивну репутацію з монтажу кондиціонерів на великій висоті.

Добавити коментар

Залишити коментар