Ідеальна штукатурка стін для собачників і кошатників.

Цементно-вапняна штукатурка доцільна не тільки в тому випадку, якщо необхідно вирівняти будь-які нерівності цегляної, бетонної, пінобетонної поверхні але в разі коли потрібні стіни зі стійкістю до вологи. Без такої штукатурки не обійтися кошатникам і собачникам, і виконувати ремонтно-оздоблювальні роботи повинні справжні професіонали, щоб результат дійсно порадував замовника.

Ідеальна штукатурка стін для собачників і кошатників.
Ідеальна штукатурка стін для собачників і кошатників.


Окремо слід зазначити, що існують два види штукатурки за призначенням: звичайна і декоративна. І саме від нижнього шару штукатурки і його стійкості до вологи залежить чи буде стіна покриватися цвіллю і грибком.


Окремо слід згадати рідкі шпалери на стінах – навіть і не думайте – кішки з них зроблять ідеальну когтеточку. А ось нанести на стіни декоративну штукатурку буде хорошим способом захисту.


Звертаючись в компанію по штукатурці, ви отримаєте строго контрольоване дотримання будівельних правил на всіх етапах оздоблювальних робіт. Такий підхід є запорукою гарантії якості і довговічності ваших стін і їх стійкості до котів і собак.


Якщо ви плануєте робити ремонт і хочете тримати в будинку тварина – то краще на початковому етапі ремонту відразу робити стіни стійкі до вологості, уб'ю після затвердження замовлення бригада фахівців виконає всі необхідні роботи чітко, оперативно і якісно. Формування вартості послуг відбувається з урахуванням багатьох факторів (тип і стан приміщення, ступінь готовності поверхонь, обраний спосіб обробки і т.п) і обговорюється з клієнтом індивідуально і заздалегідь.

Добавити коментар

Залишити коментар