Свою голову втрачати не можна ніколи!

Знаєте, що я зрозуміла з прожитими роками? Що свою голову втрачати не можна ніколи! (Хоч я так і живу вже 47 років) Тобто, як тільки відчули холод, неповагу чи тим більше жорстокість по відношенню до себе, треба дати здачі,   , тоді вставати та виходити з життя цих «псевдолюдей» назавжди. 

Це стосується всього: сім’ї, роботи, кола друзів, столу і т.д. Не чекати від людей брехні, в яку хочеться повірити, не чекайте чи вибивайте вибачення, які хочеться почути, не вислуховуйте пусті безглузді виправдання, які, в силу хвилинної слабкості, хочеться знайти. А просто встати та піти. Тому що люди дозволяють собі те, на що вони здатні. Не буде лимон персиком…. А перцюга медом. Отже, це повториться знову! І так буде постійно – адже не змінюються люди! Особливо підлі по своїй суті…

Ті, в кого відсутня самоповага, добре серце, душа, принципи життєві, розуміння слова колектив чи слова сім’я, людські вічні цінності, повага до всього, що оточує та багато багато іншого…

Скажете: сумно…. Не думаю…

Краще бачити все в реальності, ніж жити в омані підлої фальші. Чим раніше - тим краще…

П.С. Сильні - це ті, хто вміє керувати собою…     

Добавити коментар

Залишити коментар