Виробництво алюмінієвих лодок

Алюміній є ідеальним матеріалом для будівництва та забезпечує великий термін служби наших конструкцій. Алюміній також дозволяє нам створювати фантастичні нестандартні конструкції і економно будувати. Найголовніше, алюміній забезпечує найкращу безпеку для безпечного плавання.

Оскільки алюміній не стійкий до стирання, його можна різати твердосплавними інструментами. Алюміній схильний електролізу, точкової і щілинної корозії, але цими зобов'язаннями можна управляти, якщо установка різнорідних металів і електричних елементів правильно ізольована.

Виробництво алюмінієвих лодок 

Алюмінієва легкість може привести до більш швидкого хитанню і коченню в деяких корпусах. Алюмінієві конструкції найбільше виграють для досить вузьких судів або судів з невеликим водотоннажністю, які, як правило, мають більш вузьку площину води і меншу внутрішню стабільність форми. Наші інженери-проектувальники і архітектори будуть раді пояснити проблеми з вашими вимогами до складання та запропонувати ефективні рішення для виробництва човнів.


Алюмінієвий корпус, виготовлений з такого самого стандарту міцності, буде важити приблизно на 25-35% менше, ніж той же корпус зі сталі. В результаті, якщо висока міцність має найвищий пріоритет, алюмінієву човен можна побудувати з такою ж конструкційної масою, що і сталевий посудину, а потім значно зміцнити її. Якщо низька вага є найвищим пріоритетом, то зекономлений вага дозволить створити алюмінієві човни меншого розміру.


Алюміній як матеріал для будівництва човнів може багато що сказати:


  • Алюміній - це легкий матеріал. Він важить в три рази менше, ніж сталь. Це означає, що корпус може важити до 50% менше. Більш легкий корпус забезпечує кращу продуктивність, меншу тягу, меншу витрату палива і зажадає менших капітальних витрат бенкет виробництві.
  • Алюміній гарантує жорсткість і міцність човна. Незважаючи на те, що він має трохи більш низьку міцність на розтягнення, ставлення міцності до маси алюмінію еквівалентно такому для стали. У разі зіткнення існує набагато менший ризик виникнення діри в корпусі, ніж з корпусом зі скловолокна. Це робить алюмінієві човни більш безпечними, особливо в морі, коли відстані до берега і екстрена допомога часто бувають величезними.
  • Алюміній не іржавіє. Алюміній дуже швидко реагує з киснем в повітрі. Це призводить до тонкого шару оксиду алюмінію на зовнішній стороні металу. Будь-який подальший контакт з киснем всередині алюмінієвої деталі неможливий. Таким чином, метал не буде схильний до корозії.


Найстаріша алюмінієва морська яхта, побудована в 1936 році, все ще знаходиться на плаву.

Алюмінієва човен не потребує фарбування, що знижує витрати на будівництво і обслуговування. Алюмінієвий корпус легко ремонтується і мало схильний до невеликим дефектів, таким як подряпини.


--
Джерело - дивитись

Купити лодку

Добавити коментар

Залишити коментар