Внутрішнє оздоблення моторної і парусної яхти 

Водний транспорт в Україні експлуатується в умовах, близьких до екстремальних. Тому внутрішня обшивка салонів яхт і катерів, човнових кают, а також оббивка сидінь гідроциклу ( вільного мотоцикла ), сильно схильні до зносу. Але далеко не кожне ательє Києва зможе виконати їх перетяжку на належному рівні: такий ремонт вимагає особливого підходу і застосування спеціалізованих матеріалів. Якщо замовити тюнінг майстрам, які не зможуть врахувати особливостей водного транспорту, Оновлення виявиться недовговічним.

Внутрішнє оздоблення моторної і парусної яхти 
Внутрішнє оздоблення моторної і парусної яхти 


Повторна реставрація салону катерів, яхт і сидінь гідроциклів знадобиться вже в самий найближчий час, і ціна частих ремонтів влетить вам в копієчку.

Тому в першу чергу власникам водного транспорту слід звертати увагу на репутацію і досвідченість фахівців, яким можна замовити тюнінг човна, вітрильника або водного мотоцикла.  Airbag Service з м. Київ – одне з найбільш надійних ательє України, які займаються перетяжкою салонів яхт і катерів, і обшивкою сидінь гідроциклів, з високим професіоналізмом. Ми точно знаємо, які матеріали потрібні для цієї мети, і зуміємо зробити обтяжку швидко, якісно і за прийнятною ціною.
Причини і особливості реставрації салону і сидінь водного транспорту

Перетяжка водного транспорту може знадобитися вам по безлічі причин:

Зовнішні впливи. Розташовані на відкритій палубі вітрильника або катера дивани і крісла, сидіння човна і водного мотоцикла, піддаються дуже агресивного впливу зовнішнього середовища. Сонячне світло, від якого повністю не рятують навіть тенти, качка і водні бризки, здатні швидко зіпсувати оббивку. Внутрішнє оздоблення каюти катера або салону яхти, хоча і захищена від прямих сонячних променів, постійно відчуває на собі високу вологість і вібрацію. З - за цього обшивка меблів може потріскатися або запліснявіти, тобто дивани і крісла втратять свою привабливість.

Елементи салону яхт і катерів, і сидіння гідроциклів, з часом стираються і лопаються. Обшивка приходить в непридатність, і меблів потрібно перетяжка. Причому з - за особливостей експлуатації в суворих умовах це відбувається набагато швидше, ніж у сухопутного транспорту. Особливо сильно зношуються крісла і дивани човнів і вітрильників, призначених для катання відпочиваючих або перевезення пасажирів. У цих випадках оббивка частіше піддається механічним впливам, отримує більше подряпин і потертостей, і частіше потребує ремонту і реставрації.

 Базова внутрішня обробка човнів і катерів, або форма і колір сидінь водних мотоциклів, не завжди влаштовують їх власників. Тому багато хто з них вважають за краще відразу ж замовити тюнінг. Оновлення оббивки допоможе повністю змінити дизайн салону яхти або іншого водного транспорту, надавши йому більше індивідуальності і комфортності. Перетяжка дозволяє змінювати не тільки колір обшивки, але і форму крісел і диванів. Це стосується і сидіння гідроцикла — оновлена обшивка зробить його більш ергономічним і зручним.

Щоб оновлення вийшло не тільки стильним, але і довговічним, роботи по перетяжці катера, яхти і скутера повинні проводитися особливим чином, Відмінним від тюнінгу сухопутних засобів пересування.

Можна підібрати оздоблювальні матеріали для внутрішнього оздоблення катери, яхти, човни, будь-якого судна. Внутрішнє оздоблення стін і стель моторної і парусної яхти: Оздоблювальні матеріали для стін і стель каюти на яхті, кабіни на катері. Оздоблення ванних кімнат: ударопоглащающімі оздоблювальний матеріал.

Водовідштовхувальна і вологостійка тканина, штучна шкіра зі спеціальним зовнішнім покриттям і еластичні матеріали для внутрішньої обробки, спеціальний вініл і обробка під замшу, тентовий матеріал для навісів.
Оздоблювальні матеріали для стін і стель, оббивка для диванів, сидінь та меблів, 3D матраци, ізоляція, клей і приналежності.
Для зовнішньої обробки судна, для внутрішньої обробки кабіни катера, для оздоблювальних робіт в салоні і каюті на яхті.
Для перетяжки сидінь і диванів в човні, для оббивки суднових меблів, для оздоблення стін і стель.

Внутрішнє оздоблення катера або яхти, і перетяжка сидінь скутера або човна, вимагають застосування високоміцних і водовідштовхувальних матеріалів. Звичайна меблева оббивка або текстиль для салону автомобіля для цього категорично не підходять.

Виключаються тканини, що вбирають вологу, або стають слизькими від води. Також не варто з метою економії використовувати для перетяжки водного транспорту найдешевші за ціною шкірозами застарілих зразків, типу дерматину. Такий замінник шкіри від води швидко почне розшаровуватися, піде бульбашками, і меблі зажадає нового ремонту.

Добавити коментар

Залишити коментар