Машинна штукатурка Львів - стелі та стін

Сучасна штукатурка - це якість і швидкість
З кожним роком – звичайну штукатурку руками з ринку витісняє механізовані комплекси, які за кілька днів роблять те що бригада робила за тиждень. Ціна такої автоматичної послуги, сьогодні вже дешевше ручний, а точність вирівнювання стін дає можливість підготувати з прямо під фарбування або шпалери.

Тому, сьогодні ми поговоримо про те, що таке механізована штукатурка і в чому її перевага перед звичайною роботою майстрів, допоможе розібратися нам в цьому директор компанії «Штукатурка Львів» - Олег Володимирович.

====
Сайт «Львівська штукатурка» - Замовити машинну штукатурку
====

Скажіть, Олеже, а станції для штукатурки вони великі, і потрібно їх заносити в будинок?
- Ні, техніка постійно вдосконалюється і тепер штукатурні станції займають обсяг 3-4 мішків цементу. А основною їх характеристикою є натиск який вони можуть створити. На час роботи їх заносять в квартиру або будинок – це теж що занести пральну машину.
Наскільки машини прискорюють роботу в порівняння з ручною штукатуркою.
- Мінімум в 3 рази, а можливо і в 5 – все залежить від досвіду майстрів та обсягу робіт, чим більше площа стін – тим швидше ми її поштукатуримо.

А чому навіть в маленьких квартирах роблять штукатурку – машинним способом?
- Все пов'язано з якістю! Саме якість штукатурки визначає попит на такий вид робіт, так як стіни завжди виходять рівними і готові відразу до фарбування або під шпалери.

Скільки років ви вже займаєтеся штукатуркою?
- Почав ще в 2008 року і пройшов шлях від звичайного майстра до директора, тепер моя бригада може робити одночасно 2 об'єкта, і відрізняємося від інших якістю робіт і тим що ми завжди тримаємо терміни виконання.

Які б Ви дали рекомендації нашим читачам?
- Якщо Ви почали ремонт або будівництво не економте на стінах – саме пропорції і рівність стін створює враження гармонії в приміщенні....
 
Ми завжди раді допомогти жителям Хімок зробити сучасний та якісний ремонт з допомогою механізованої штукатурки – звертайтеся до нас, і ми зробимо свою роботу на високому рівні
Добавити коментар

Залишити коментар