ПРАВИЛЬНА ШТУКАТУРКА СТІН

У будь-якому приміщенні, житловому або виробничому, штукатурка стін є одним з найважливіших етапів. Не важливо, яке покриття ви плануєте: кахель, шпалери, або просто фарбування - стіни повинні бути ідеально рівними.

Якщо ремонт планується в великому виробничому приміщенні, найкраще скористатися послугою машинної штукатурки стін. Найголовніше гідність цього способу - швидкість виконання робіт. У порівнянні зі звичайним ручним способом, машинна штукатурка стін виконується в 2-3 рази швидше. Крім того, за рахунок якісного замішування складу і його розподілу під тиском, можна істотно заощадити матеріали. Ціна на штукатурку стін машинним способом буде визначатися після огляду об'єкту і залежати від його площі і ступеня кривизни стін.


Перш, ніж приступати до машинної штукатурці стін, необхідно завершити всі електромонтажні роботи. Потім стіни грунтуються і на них виставляються маяки.


Розчин готується на основі сухої суміші, яка засипається в спеціальний приймальний бункер і заливається водою в співвідношенні, зазначеному на упаковці. Далі машина перемішує склад і він під тиском подається на поверхню через шланг. Завдяки тому, що склад наноситься на стіну з великою силою і високою швидкістю, збільшується його зчеплення з поверхнею. Вирівнювання складу проводиться вручну по маяках за допомогою правила.


Після нанесення штукатурка має просохнути, зазвичай це займає не більше 5 діб. Суху стіну можна ошкурить, після чого виробляти поклейку шпалер. Якщо ви хочете пофарбувати стіни, то потрібно наносити ще й шпаклівку. Вона додасть поверхні ідеальну гладкість.

Машинну штукатурку стін можна замовити у спеціалізуються на виконанні будівельних робіт компаній. Наші майстри володіють усіма необхідними знаннями та вміннями для того, щоб зробити грамотний ремонт в будь-якому приміщенні. Ми маємо повний комплект необхідного обладнання, зможемо підібрати для вас ідеальний варіант стяжки по співвідношенню ціна / якість. Ну і звичайно ж, за нашими плечима величезний досвід в проведенні ремонтних робіт будь-якого рівня складності і сотні вдячних клієнтів.




Добавити коментар

Залишити коментар