Плюси та мінуси машинної штукатурки

В останні роки машинна штукатурка отримує все більшу популярність і поширення. Ми розповімо вам про основні переваги та недоліки цього виду штукатурки.


Машинна штукатурка - це сучасна технологія обробки стін, яка проводиться за допомогою спеціального пристрою для автоматичного нанесення штукатурки. Для того, щоб краще зрозуміти суть машинної штукатурки потрібно розглянути її відмінності від ручної.

При ручному штукатурці стіни спочатку покривають ґрунтовкою, після встановлюють маяки. Штукатурний розчин замішується вручну і наноситься на стіну. Машинна штукатурка значно полегшує це процес і вимагає набагато менше рухів тіла: штукатурний розчин розмішується автоматично, а склад наноситься за допомогою шланга, потім все вирівнюється правилом.


плюси:

- Оперативність робіт. Механізована штукатурка в 2-3 рази швидше ручної, досвідчені майстри можуть поштукатурити до 200 квадратних метрів за робочий день.

- Вартість. Машинна штукатурка обходиться дешевше за рахунок того, що потрібно всього один шар шпаклівки. У разі ручної штукатурки доведеться обійтися як мінімум двома шарами.

- Якість. Розчин наноситься під напором 30 бар, що забезпечує кращу міцність і зчеплення зі стіною.


мінуси:

- Повільне висихання. Машинна штукатурка висихає як мінімум 5 днів, при товстому шарі може знадобитися ще більш тривалий час - 1-2 тижні, в той час як ручна штукатурка сохне від 3 днів до тижня.

При виборі способу штукатурки необхідно розставити пріоритети: економія коштів, або економія часу.

А ви б скористалися машинної штукатуркою?

---

Замовити - машинну штукатурку у Києві

---

Добавити коментар

Залишити коментар