Фарбування ванн

ПІДГОТОВКА ДО РЕСТАВРАЦІЇ ВАННИ

1. Перед реставрацією ванни необхідно прибрати все, що може випадково впасти на поверхню (мило, шампуні, косметика, зубна паста, щітки тощо), щоб уникнути пошкодження покриття до того, як відбудеться повне затвердіння акрилу

2. Якщо у ванній кімнаті стоять тумби або пральна машина, по можливості відсунути їх на 1 см від краю ванни.

3. В період твердіння на акрилове покриття не повинна потрапляти вода, тому необхідно усунути протікання води з крана, якщо він протікає.

4. Майстер буде Вам вдячний, якщо Ви знайдете кілька ганчірок і газет для виконання робіт. Бажаємо успіхів!

Фарбування ванн емаллю

Фарбування ванн емаллю, всупереч переконанню споживача, не надає сантехніці тих властивостей, які є у заводського покриття. Оновлення емаллю в домашніх умовах має серйозні відмінності від промислового способу. В останньому випадку на нагріту ванну наноситься порошок, який під дією високих температур плавно розтікається і трансформується в емаль. Фарбування ванн емаллю у вашому будинку буде відбуватися за допомогою кисті, що може стати причиною появи непрокрасов, розлучень і потьоків. До речі, велика частина компаній, що пропонують дану послугу, наносять всього 2 шару суміші, тоді як для більш-менш пристойного результату фарбування ванн емаллю повинна проводитися в 4 шари. Але і в цьому випадку покриття не буде особливо міцним, вже через півроку – рік ви можете помітити відшарування, розтріскування і пожовтіння емалі. З цієї причини компанія "Акрил-Скай-Красноярськ" дану послугу не надає.

Фарбування ванн емаллю ціни

Фарбування ванн емаллю, ціни на яку часом є визначальним фактором, є самим недорогим способом реставрації. У середньому, робота обійдеться вам у 1400 грн. У компанії "Нова ванна" ви можете за цю ж ціну замовити реставрацію самим сучасним матеріалом – рідким акрилом.

Фарбування ванн своїми руками

Фарбування ванн своїми руками вимагає грамотного підбору суміші та застосування по інструкції. Вкрай важливо правильно підготувати ванну. Якщо, приміром, ви її не обезжирите, не висушіть і не зробите шорсткою, нове покриття не буде довговічним.

Добавити коментар

Залишити коментар