Вироби з дерева ручної роботи.

Ми створюємо авторські вироби з дерева - Всі етапи створення дерев'яних виробів ми придумуємо і реалізуємо самі – ідея, Підготовка до її реалізації, виготовлення та декор самого виробу. Ми пропонуємо вам оригінальні, стильні, гармонійні вироби, виконані вручну з натурального дерева! Вони привнесуть у ваш будинок затишок, а також стануть гідним подарунком для ваших друзів і близьких, знайомих і колег.


Як і з чим ми працюємо?


У своїй діяльності ми дотримуємося одного головного принципу-зберегти і показати унікальну красу натурального дерева, з його неповторним малюнком і колоритом, з природним теплом і енергією. Для цього ми використовуємо такі методи обробки дерева:

  • випалення;
  • брашування;
  • моріння, вощіння та ін.

Дані технології дозволяють не тільки зберегти оригінальний деревний малюнок, але і надати матеріалу міцність і довговічність.

В якості основного матеріалу ми використовуємо хвойні породи, переважно сосну. Її деревина світла і тепла, з яскравим, різноманітним малюнком, яка радує погляд і наповнює гармонією. У роботі з деревом користуємося екологічно чистими матеріалами, які зберігають природну красу і природні якості дерева.


Що ми пропонуємо?

Ми створюємо авторські вироби з дерева - Всі етапи створення дерев'яних виробів ми придумуємо і реалізуємо самі – ідея, Підготовка до її реалізації, виготовлення та декор самого виробу.


Робота з деревом-це наше захоплення, яке переросло в справу життя. Ми тішимо наших замовників оригінальними ідеями і відмінною якістю. Асортимент нашого інтернет магазину представлений наступними дерев'яними вироби ручної роботи:

  • дерев'яні скрині та скриньки;
  • Годинники настінні дерев'яні;
  • Ключниці настінні дерев'яні;
  • підставки для навушників;
  • короби, підставки, ящики для вина;
  • полички Кухонні з дерева;
  • шкатулки і купюрниці;
  • дерев'яні свічники;
  • Табурети і стільці дерев'яні.

Наші товари не тільки естетичні, але і функціональні. Ці вироби стануть ідеальним подарунком на будь-яке свято. Такий подарунок стане незабутнім, неповторним, зробленим з душею.


Ми також створили кілька тематичних колекцій:

  1. Весільна-весільні шкатулки і скриньки, шкатулки для обручок, скриньки для грошей і побажань;
  2. "Мозаїка" - вироби, декоровані дерев'яними спилами.
  3. Новорічна-авторські новорічні іграшки та сувеніри.


Товари з нашого каталогу ви можете купити в інтернет магазині нашої майстерні, а також ми створюємо вироби з дерева на замовлення. Ми врахуємо всі Ваші побажання і переваги і з точністю втілимо їх в життя.

Якщо ви дбаєте про дотримання всіх деталей певного дизайну у вашому домі, наші предмети інтер'єру з дерева прекрасно доповнять такі стилі, як еко стиль, скандинавський, лофт, прованс і сільський, а також етнічний і бохо. Більш суворі і лаконічні предмети інтер'єру з простими чіткими лініями ідеально впишуться і в класичний дизайн.

Ми цінуємо кожного нашого клієнта, і будемо раді бачити вас в їх числі!

Коментарі 1

admin от 16 січня 2020 12:11
Весільні шкатулки і скриньки
У весільній колекції нашої майстерні ви можете вибрати і купити авторські весільні шкатулки і скриньки з дерева ручної роботи. Тут представлені шкатулки для весільних і обручок з різними власниками для кілець з тканини і мережива: маленькі квадратні скриньки, весільні скриньки з двома відділеннями і у вигляді оригінальних скринь. А також незвичайні весільні скриньки для грошей і поздоровлень.
У нас можна вибрати і купити готову скриньку, скриньку або замовити з індивідуальним декором: написи, зображення, колір, гравірування, об'ємний декор (сердечка, медальйони, написи, стрічки, квіти...), а також різні варіанти подушечок-власників для кілець.
Наші авторські весільні скриньки та скриньки для елегантного, стильного та гармонійного весілля!

Новорічні подарунки та сувеніри
У нашій новорічній колекції ви можете вибрати і купити оригінальні новорічні подарунки і сувеніри. Тут представлені авторські ялинкові іграшки ручної роботи нашої майстерні-новорічні іграшки шишки.
Ялинкові іграшки шишки стануть цікавим, незвичайним подарунком на Новий Рік друзям і близьким, гідним корпоративним подарунком, оригінальним, незабутнім новорічним подарунком вчителю, вихователю..., всім тим, хто буде радий, індивідуальному подарунку.
Наші авторські ялинкові іграшки-витончені, легкі, стильні. Їх можна купити кожну окремо або в оригінальних дерев'яних шухлядках: в «старовинному» скриньці з однією шишкою або набором з трьох шишок в невеликому подарунковому шухлядці.
Нехай новорічні подарунки будуть особливими, душевними, незабутніми, немов з новорічної казки дитинства!
Добавити коментар

Залишити коментар