АКТИВНЕ ДОВГОЖИТЕЛЬСТВО ЕЛІКСИР МОЛОДОСТІ

Жителі Тибету в Західному Китаї, грузини, вірмени і абхазці на Кавказі, мешканці долини Хунза в Пакистані, народність вілкабамба в Еквадорі і жителі високогірного озера Тітікака в Перу живуть, зазвичай, до 120 і навіть до 140 років. Більш того, ці люди знаходяться не в будинках престарілих, а живуть повним, продуктивним і цікавим життям.

Один із секретів їх довголіття полягає в тому, що вони живуть у високогірних районах, де грунт містить достатню кількість монтморилоніту - суміші з мінералів вулканічного попелу і древніх океанічних відкладень, що складаються з морських водоростей і морського кальцію.


ЕНЕРГОЗАБЕЗПЕЧЕННЯ КЛІТИН

Енергозабезпеченість клітин є істотним елементом успішної адаптації до впливу факторів навколишнього середовища.

Відомо, що, наприклад, у довгожителів значно підвищена енергетика клітин і знижений рівень шкідливої дії різних факторів на їх організм.

Доведено, що активні і забезпечені енергією клітини посилають в мозок міріади позитивних сигналів, обумовлюючи комфорт. У зв'язку з цим реакція на зовнішні подразники і претензії до оточуючих у довгожителів значно слабкіше, і рівень конфліктних ситуацій також, природно, знижується.

При високій і розподіленій енергетиці організму знижуються потреби в їжі. Людина може обмежуватися малооб'ємним одне, або дворазовим харчуванням, що і спостерігається у довгожителів.

Експеримент з оцінки стану енергетичного обміну при використанні Мінеролу проведено на культурі клітин в центрі радіаційної медицини (м.Київ). Як критерій оцінки характеру зміни енергозабезпеченості клітин під дією добової дози Мінеролу використана активність найбільш повільного ферменту енергетичного обміну - сукцинатдегідрогенази (СДГ).

Встановлено, що разове використання Мінеролу дозволяє збільшити активність даного ферменту на 20%.

povishenie sdgполученние результати дозволяють припустити, що під дією Мінерола в організмі, як єдиній цілісній системі, при найменшому відхиленні від стійкого функціонування здійснюються адаптивні зміни активностей її окремих ланок.

Підвищення енергетики організму, поліпшення самопочуття при різних патологічних станах, а також можливість насичуватися невеликою кількістю їжі, при цьому відчуваючи комфортний стан, переконливо показала багаторічна практика використання Мінерола.

Добавити коментар

Залишити коментар